Най-големият сайт за бойни спортове

       

Залози на предстоящи събития

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот jesuslobov на 01 Дек 2018, 03:37

" Никога не бих заложил пари на Марк Хънт, особено сега както е на 100 години, срещу някой който дори малко знае какво да прави с ръцете си в стойка. Исторически погледнато, за да може Хънт да доминира в стойка (а той с други начини няма как да спечели - не е борец, не е граплър), трябва да си доста неориентиран в страйкинга. Пас съм тук."-болния мозък Кранк няма спирка,Ребъл исторически погледнато ще се състезаваш с дедо ти Хуйски,за най-много и най-брутални тъпотии изписани в тоя сайт,ако спечелиш ще възстановя три пенсии на баба ти,които си изхарчил за залагания.
jesuslobov
jesuslobov
 
Мнения: 62
Регистриран на: 14 Мар 2017, 05:32
Град: софия

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот LukeRockhold на 02 Дек 2018, 07:40

Ребъл, поклон пич. За Джейк Матюз - Антъни Роко Мартин.
Матюз ми беше харесал много и даже мислих да му заложа, но ти беше на обратното мнение и беше сигурен. Отново ти се доверих с малка сума, но не това е важното. Много добре го видя тоя мач. Браво.
Аватар
LukeRockhold
 
Мнения: 51
Регистриран на: 28 Фев 2014, 20:28
Град: plovdiv

Re: Залози на предстоящи събития

  2     Мнениеот LukeRockhold на 02 Дек 2018, 08:01

Лобов, Ребъла излезе прав и за Хънт-Уилис, а ти се оказа, че си изръсил поредната тъпотия.
Аватар
LukeRockhold
 
Мнения: 51
Регистриран на: 28 Фев 2014, 20:28
Град: plovdiv

Евала за приказката, Люк

  1     Мнениеот TheRebel на 02 Дек 2018, 08:48

Мерси че ми имаш гърба, Люк!
Тоя приятел Лобов не спира да злобее, а?
Може и да има право за това, хах. Не че съм го чел какво е писал. Но бях толкова сигурен в Тайсън Педро. Еба ти тъпото парче, братко. Но нали тренира при Джаксън/Уинкълджон. Смешници са целия лагер там, без определени индивиди като Джоунс, Каубоя и още един-двама. Общо взето тоя лагер е идеален само за определен тип хора, 90% от трениращите там регресират вместо да се развиват.

Сега се събуждам за главния ивент. Да видиме дали Туиваса ще се справи с нелеката задача да приключи Циганина. ;)
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот jesuslobov на 03 Дек 2018, 06:22

Чики-рики адвокатче,да си ме видял да прогнозирам срещата с Хънт,преди да почнеш да пишеш в сайтове за бойни изкуства,нужно ли е да си тернирал нещо-според чикии като теб и ребъла-не,хубаво,така да бъде,но поне се научи да не целуваш така открито задници и то не на кой,а на Ребъла.
jesuslobov
jesuslobov
 
Мнения: 62
Регистриран на: 14 Мар 2017, 05:32
Град: софия

ВСЕКИ ИМА СВОБОДА НА МНЕНИЕ!

  2     Мнениеот TheRebel на 03 Дек 2018, 14:10

http://prikachi.com/images.php?images/238/9452238T.jpg

Лобов, блокирал съм те още когато почна да пишеш глупости във форума тук по мой адрес. Не си прави труда, от тогава не съм чел и една дума от това което си писал за мен или за това което драскам по темите във форума. Не си ми важен, мнението ти не струва пукната пара за мен. Единствено тача мнението на хора, които са спечелили моето уважение. ;)
Ти си пиши, де, никой не те спира. Се ми е тая. ВСЕКИ ИМА СВОБОДА НА МНЕНИЕ!
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  2     Мнениеот YASHABO на 04 Дек 2018, 13:43

http://prikachi.com/images.php?images/955/9452955U.jpg

Вътри ме моя човек ;/
Аватар
YASHABO
 
Мнения: 22
Регистриран на: 30 Ное 2016, 15:19
Град: Sofia

Re: Залози на предстоящи събития

  2     Мнениеот LukeRockhold на 08 Дек 2018, 14:21

Лобов, това ти е проблема, ти не прогнозираш, а само критикуваш. Подигра се на коментара на Ребъл за Хънт, а то точно така стана. Това имах предвид, че си ръсил простотии.
Давай малко прогнози, аргументирай се, а не само критики - тоя нищо не разбирал, оня бил тъп, третия бил чики-рики. Така и не разбрах какво означава чики-рики.
Аватар
LukeRockhold
 
Мнения: 51
Регистриран на: 28 Фев 2014, 20:28
Град: plovdiv

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот jesuslobov на 08 Дек 2018, 17:25

Рокхолд,ти си абсолютен кретен,мойто момче.Едно е да кажеш,че Хънт е стар,извън форма,няма мотивация и тн.,друго е да напишеш,че по време на цялата кариера на Хънт,всеки,който е знаел какво да прави с ръцете си,го биел без проблем-гнусно е и е злобно,аз вече съм спрял да обръщам внимание на голяма част от болната помия,която Ребъла излива по бойците,но някои неща са прекалено отвратителни.Като си мисля за хора като теб и Ребъла,се сещам за скопените дебели евнуси,които по време на Римската империя са седели на най-хубавите места в Колизеума и злобно са обсъждали,колко глупав и некадърен е еди кой си гладиатор,защото се е оставил да му отрежат ръката,радвали са се на кръвта и си говорели,кой колко и на кой боец заложил.Спри да пишеш тъпи коментари в тая тема,достатъчно си се насрал,но теб май също те бива като твоя приятел Деадхуйскай,да се омажеш с фекалий и смело да викнеш-"Лобов,миришеш лошо",Костов също беше специалист в тия изпълнения на времето,разбра ли,чики-рики.
jesuslobov
jesuslobov
 
Мнения: 62
Регистриран на: 14 Мар 2017, 05:32
Град: софия

Ортега и Шевченко, интересни виждания...

  1     Мнениеот TheRebel на 08 Дек 2018, 20:00

Имам доста странни виждания за двубоите на Ортега и на Шевченко. Не съм супер уверен че така ще се развият двубоите им, но просто имам такова чувство.

За Ортега смятам че Ортега е един много, ама много подценен боец. Бойното му Ай Кю е на шампионско ниво, и то много преди да влезе в радара на хората с победите си над Къб и Франки. Мисля че като чиста техника в ММА като цяло, и физ. данни не е нещо особено, но интелигентността му, бързото му мислене в октагона и подготовката му преди бой стратегически са на топ, топ ниво. Тук виждам Ортега да ползва доста повече ритници и от когато и да е било друг път. Холоуей е повече боксьор в октагона, има изнесена стойка напред, за да може левият му прав и като цяло обсега му да е по-голям, но така предният му крак е уязвим за лоукикове. Също след комбинация Холоуей често остава много отворен за десни удари. Мисля че Ортега ще го свали с чист десен, но преди това поне два, може би дори три рунда ще е война, Макс ще изяде доста лоукикове. Въобще не съм сигурен кой ще бие и как, това е само някакво предположение, не съм се подготвял за този двубой, не съм проучвал в детайли... :)

Втория двубой където ще напиша нещо което едва ли много хора очакват е Шевченко да бие с нокаут. Не че не се очаква Шевченко да бие, но всички си мислят 90% с решение, другите 10% с ключ, тя не е нокаутирала никого в UFC. Но някакси ми се струва че просто стиловете тук са такива че Йоанна е много отворена за нокаут. Видяхме я да пада веднъж с такъв срещу Розата и няколко нокдауна в предишни други мачове. Йоанна не се справя добре срещу контра-удрячи, а Шевченко това само може в стойка почти, другото е работа в клинч. На всичкото отгоре Шевченко е по-силна и по-голяма от нея, определено по-бързи ръце и крака. Не виждам как ще стане с ключ, Йоанна работи по учебник долу като е и не ти дава възможности да хванеш нещо... С нокаут в стойка някое кофти засрещане и после да я довърши с удари. Ще е грешка да й търси гърба, така ще й даде време да се свести.

След ивента: Бая го обърках при шампионския двубой при мъжете. Ортега излезе с обичайният си стил, не предложи нови оръжия които наистина му трябваха срещу Холоуей. Но беше дори по-зле. Мислех си че ще има сили да направи нещо до последно, кардиото му ми изглеждаше безупречно в предишни двубои. Но мисля че повече не толкова че е имал голямо кардио, колкото че на сърце избутваше в моментите когато отпадаше физически, а определено имаше такива моменти в предишните му двубои. Също така е доста по-лесно да обърнеш двубоя срещу Гуида, отколкото срещу Холоуей. Само с бокс не може да биеш Холоуей. Дори Конър го разбра и всъщност половината мач го взе с борба и тейкдауни. Холоуей е страдал до сега само срещу хора които могат да го атакуват по всички фронтове и имат предостатъчно кардио. Ако не можеш дори едното от двете си чао срещу Холоуей. Трябваше да го знам. Както и да е, обичам да прогнозирам изненадващи неща и за това и процента ми не успеваемост е много малък. Ако само трябва да прогнозирам нещата които съм 110% сигурен щях да пиша Шевченко и Гънито, ама не е тръпка така. :D

Мача при жените не ме изненада много. Изненадах се мъничко от това колко слаб е контрола на Шевченко като е на земята. По-скоро не че е слаб, но не е опасна - нито с граунд енд паунд, нито с ключове. В това се убедих като гледах вчера отново мача й срещу Кауфман. Но мислех че силовото й преимущество може да компенсира за липсата на техника и ще видим повече удари от нея на земята. Не стана така.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта

cron