Най-големият сайт за бойни спортове

       

Залози на предстоящи събития

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот Ливочев на 11 Окт 2018, 20:10

TheRebel.За анализа си,ще започна от Алистър Овърийм,Алистър е легенда в ММА,именно с победата си над него,Нгану го ''направиха шампион'',и Блейдс стана ''неподим''.Но при Блейдс всякаш има повече доза реалност.Как се разви кариерата на безизвестните лица които го нокаутирха,ами как,просто паднаха на истинското си ниво,обаче победа над Алистър вдига много акцийте,това е подвеждщо,защото да приключиш Алистър,щи засили статистиката,но ще даде грешна себеоценка на боеца.Примерно ОСП,представиси го без победите над Шогун и Оками,кръгла нула.То срещу такива всеки е мотивиран като луд.Пак се връщам на Рийм,както с Бигфут,така и с Хапа,макар че тука съдията можеше да спре мача и да отсъди ТКО за Алистър,той е буквално на изчакване във всяка своя среща,може да изгуби и от някой извън топ 30,не е така надежден като повечето топ бойци.Но въпреки тия загуби,някак със огромна упоритост,въпреки крехката си поносимост,си е там където трябва да бъде,даже до колкото знам тренира с Блейдс в момента.Според мен Нгану няма голям шанс,щото както се казва го разкриха,и психиката му поддаде нещо!През годините се нагледах на страйкъри еднодневки колкото щеш в тежката на ЮФС!Даже Селото го видяха равен на шампиона след победа над Конго,някои хора,както и Хапа,след фронт кика срещу Рийм!.Митрион си беше слабак в ЮФС,докато Бейдър и там си беше сред по добрите,нормално е да е фаворит.Нелсън-Хаританов,наистина незнам и аз!

Кво мислиш за Кормие-Люиз,Джоунс-Густафсон,има ли смисъл?
Аватар
Ливочев
 
Мнения: 41
Регистриран на: 15 Ное 2015, 18:21
Град: Варна

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот TheRebel на 12 Окт 2018, 05:35

Ако питаш дали има смисъл да се правят тези двубои... Според мен не много. Дано Люис си изкара някой лев, че ме кефи човека. Но двубоя е лишен от всякакъв смисъл. Джоунс-Гус съм по-скоро за. Иначе за прогноза то е ясно Кормие и Джоунс ще бият. Гус може и да е труден стилово щото е дълъг, но Джоунс е ебахти интелигентния и талантлив боец. Очаквам от него да излезе с много повече промени и подобрения на играта си специално насочени срещу Густафсон.

Днеска гледах наново Нгану-Блейдс и не съм никак впечатлен от Нгану. Нещо явно съм го позабравил двубоя. Нгану се справяше горе-долу добре в първия рунд до момента в който реши да се върне в традиционен гард. Обратният му гард беше по-труден за Блейдс от гледна точка на тейкдауните. Срещу Омиеланчук Блейдс не вкара и един тейкдаун и да голяма степен това беше заради обратния гард на поляка.
Друго нещо е че това беше три-рундов двубой който беше спрян на края на втория и Нгану беше видимо изморен. Какво ще се случи с него срещу Блейдс в главна срещу която е пет рунда? Мисля че видяхме един път. Но все пак не го отписвам. Коефициента му все още ме блазни, дейба. Но мисля че си прав и само ще си го гледам без залози този мач. Непредвидими се тези тежките.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  2     Мнениеот Ливочев на 13 Окт 2018, 06:10

Тия колена в тиквата на селото,дали не бяха случайни :o
Аватар
Ливочев
 
Мнения: 41
Регистриран на: 15 Ное 2015, 18:21
Град: Варна

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот TheRebel на 13 Окт 2018, 10:26

Малеее, имах чувството че Каритонов е пича с повече шансове за изненада. Да, не го написах, но така го усещах. Браво на него. Селото така ме дразнииии. Тоя коефициент на Нелсън беше пълна измишльотина като гледа човек мача на риплей :D

Не съм гледал Митрионе и Бейдър, но виждам че Бейдър го е бил на 30-25, ти луд ли си??
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Дали 3.00 на Каубоя да бие Пери е подарък?

  0     Мнениеот TheRebel на 13 Окт 2018, 22:28

TheRebel на 19 Сеп 2018 написа:Тази карта не може да ми хване окото. UFC 229, която чакам с голямо нетърпение, е силна от горе до долу (почти), а тук е пустиня. Дори ако трябва да залагам не ми е интересно. Помъчих да видя някакъв залог ала Диего Санчез от по-предния ивент, където имаме ветеран-боец аутсайдер който обаче е на самия край на кариерата си и е отписван почти тотално че може да вземе победа срещу вярно не толкова умел колкото него противник, но по-млад и по-атлетичен.

Тогава ми се видя че Еван Дънам е този мой аутсайдер. Сгреших. Моя подценен аутсайдер всъщност беше Миноторо. Не знам, тия неща с подценените аутсайдери са тънка материя. Както всички неща в залагането, в една или друга степен. Може би само сляпото слагане на големи фаворити не е, но пък там трябва да имаш доста нерви защото се бориш за малка печалба... и повечето хора които залагат такива големи фаворити го правят с много пари и една евентуална загуба е жесток удар.

Да помислим - с какво беше различен Миноторо като избор от Дънам? Главно с противника, който им беше сложен. При противника на Дънам говорим за един опитен боец в леката, който има натрупаните километри, но в същото време тялото му не е скапано и може да се възползва от уменията си и Триналдо като цяло е един от по-умните бразилски бойци. При малката Ногера говорим отново за ветеран в UFC, но боец който хич не спада към умните и също атлетизъмът му е на ръба на този който може човек да си позволи да има и да е боец в UFC.

Все още търся такива залози. Няма да се откажа. Зная че има хляб в този тип мачове и не може да е толкова трудно да се отгатнат победителите, бе!
Отхвърлих доста от аутсайдерите за които има коефициенти в UFC или Белатор докато стигна до този който мисля че наистина може да му се има някакво доверие.
Някои от тези които прескочих, бяха бойци като Каритонов и Митрионе, за които нямах наблюдение над последните им мачове нито на тях, нито на противниците им. Други са като Дерик Люис (срещу Кормие), които могат да спечелят почти само на късмет. Не че не могат, но трябва голям късмет, а за залагане на късмет това никога не е добра дългосрочна стратегия. Има и трети двубои като Йенджейчек срещу Шевченко, и Блейдс срещу Нгану 2 където вътрешното ми усещане говори че тези двубои не са толкова неравностойни колкото е коефициента, но не мога да кажа нищо конкретно в техническа посока за двубоя, просто коефициента ми се струва надут.

И така стигаме до Доналд "Каубой" Серони срещу Майк "Платинум" Пери
Серони е 3.00 в бет365, Пери - 1.40.
Тука имаме нещо средно между положението на Дънам и на Миноторо. Пери е глупавичък като Алви (не чак до там), но е атлетичен като Триналдо. В Серони обаче има повече живот като боец отколкото в Дънам и малката Ногера. Неговия край определено се вижда, но наистина наистина за пенсия все още не е. Определено Пери е по-силния физически, по-бързия (с ръцете), с по-тежкия удар и по-здравата глава. Но това което написах изчерпва предимствата му. Наистина. Няма по-добрата борба, няма по-добрия страйкинг, няма по-добрия граплинг и няма по-доброто кардио. Серони го бие почти навсякъде.

Въпросът е: като го бие на хартия, ще го бие ли и наистина в мача? Еми това е въпроса. Ако го знаех на 100% всеки път, щях да съм милионер. Знам само че е по-вероятно да победи и знам само че коефициента му е напълно сгрешен. Видях три пъти двубоя на Пери срещу Фелдър. Боец от леката (подобно на Серони), но пъти по-зле от Серони технически също и игра без геймплан. И въпреки това стигна до неединодушна загуба. Серони също е малък за полусредна, поне е в категорията от доста време и е свикнал с големината на опонентите, не му идва като шок. Серони е един от малкото които стигнаха до заключението че Джаксън/Уинк не става вече и тренира главно извън комплекса със свои хора и свой лагер. Докато Пери е този който в момента тренира с Уинкълджон и останалите от залата. Да, по-добре е от преди като го тренираше приятелката му, но не е тренировъчната обстановка която е най-добрата за него. Мисля че Серони си заслужава пробата на 3.00 и дори може би не само проба а и нещо повече!

(Има и два двубоя в които съм абсолютно, абсолютно убеден в победителите. Това са Тай Туиваса да бие Цигано и Тайсън Педро да бие Шогуна. Няма нужда да обяснявам последния, а за Тай ще кажа че Тай е другия най-гаден мач-ъп за Дос Сантос след Вела в момента в UFC. Гадното се дължи на това че държи на бой, млад е има въздух и непрекъснато напада и е в лицето ти нон-стоп. Цигано има нужда да диша, разстояние да си прави комбинациите. Да не говорим че не държи на сериозен тупаник и се подува лесно. Тай го взима този двубой с нокаут в първия, за мен няма никакво съмнение!)
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот jesuslobov на 15 Окт 2018, 00:46

Фелдър,въобще не е по-зле от Серони технически,нито е малък за полусредната,от цялата работа,безумните ти залози,ще пострада баба ти и пенсията и.Тая от предишния месец хвръкна май за нокаута на Мактап,поредната делюзия,която ти наричащ стабилна прогноза.
jesuslobov
jesuslobov
 
Мнения: 62
Регистриран на: 14 Мар 2017, 05:32
Град: софия

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот montey на 25 Окт 2018, 19:28

В следващия ивент виждам Марсело Голм и Патрик Къминс като доста подценени и мисля да ги пробвам съответно на 2.75 и 4.50. Чудя се все още за Фишголд и Талита Бернардо дали да не ги пробвам също. Споделете вашето мнение.
montey
montey
 
Мнения: 152
Регистриран на: 08 Сеп 2010, 23:43
Град: Sofia

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот LukeRockhold на 28 Окт 2018, 13:47

Бях се зарекъл за Джейсън Найт и Ландо Ваната никога повече да не залагам, заради изключително ниското им АйКю, но тука не виждам какво може да стане, освен и двамата да бият.
Победи виждам и за Ашли Йодер, Дариуш, Мерсие, Теодору и Чаз Скели. Очаквам коефициентите да са ниски, но колкото-толкова.
Аватар
LukeRockhold
 
Мнения: 51
Регистриран на: 28 Фев 2014, 20:28
Град: plovdiv

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот Lomachenko на 01 Ное 2018, 12:43

1000 euro на Кормие,К.Робърсън и Д.Бранч ако излезат 1940 euro
Аватар
Lomachenko
 
Мнения: 17
Регистриран на: 21 Юли 2018, 17:19
Град: Burgas

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот TheRebel на 01 Ное 2018, 17:39

Ломаченко, късмет пожелавам!
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта