Най-големият сайт за бойни спортове

       

Прогнози

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Прогнози

  3     Мнениеот Ливочев на 06 Юли 2018, 18:29

Daniel Cormier TKO
Francis Ngannou KO
Mike Perry TKO
Anthony Pettis D
Khalil Rountree Jr KO

Paulo Costa TKO
Rob Font D
Lando Vannata TKO
Curtis Millender TKO

Dan Hooker D
Emily Whitmire D

Някой може ли да даде линк още от сега.
Аватар
Ливочев
 
Мнения: 41
Регистриран на: 15 Ное 2015, 18:21
Град: Варна

Re: Прогнози

  0     Мнениеот Карелин на 07 Юли 2018, 13:58

UFC 226:
Победи за:
Коща с ТКО в рунд 1;
Нгану с КО в рунд 1;
Миочич с ТКО в рунд 4.
А Ортега щеше да удуши Макс.
Аватар
Карелин
 
Мнения: 224
Регистриран на: 13 Сеп 2014, 22:19

Re: Прогнози

  0     Мнениеот pitbulll08 на 08 Юли 2018, 00:36

Миочич ТКО
Нгану ТКО
Фелдър
Саки КО
Коста ТКО
Ваната
Assuncao десижън
Аватар
pitbulll08
 
Мнения: 167
Регистриран на: 01 Ное 2016, 11:29
Град: Бургас

Re: Прогнози

  0     Мнениеот Атанас12 на 08 Юли 2018, 01:03

Изображение
Аватар
Атанас12
 
Мнения: 147
Регистриран на: 15 Ное 2012, 16:16

Ливочев win

  0     Мнениеот TheRebel на 08 Юли 2018, 07:39

За мен лично, Ливочев обра точките заради избора му на Кормие с метод и Калил с метод. Това са два двубоя които почти нямаше хора които да ги предвиждаха така. Не само тук в сайта но и като цяло. Освен това и другите му прогнози са точни. Евала, брат!
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Прогнози

  2     Мнениеот Ливочев на 08 Юли 2018, 12:11

Не се правя,но не виждах как Стипе ще му противодейства.Кормие мина без проблем нокаутьор като Ръмбъл.ДС е много,ама много труден за побеждаване.Стипе не е нито нокаутьор,нито борец.За мен доминацията му се дължи най вече на големия спад във хората срещу които направи защити.Не искам да звуча обидно,но мнозинството се заблуждава от победи над Рийм,Арловски и т.н.,които се бият за да изстрелят новото поколение....`Моя фаворит за тежката си остава Блейдс.
Аватар
Ливочев
 
Мнения: 41
Регистриран на: 15 Ное 2015, 18:21
Град: Варна

Re: Прогнози

  1     Мнениеот TheRebel на 08 Юли 2018, 13:00

Трябва да гледам двубоя пак, но Миочич подходи абсолютно неточно срещу Кормие. Кормие няма много материал който да използваш срещу него, като тактика имам предвид. Падал е два пъти от Кокала, който се бие по съвсем различен начин от Стипе. Двата мача в които Джоунс победи бяха под общия знаменател на това че Джон караше ДС да работи извънредно и в резултат на това го измори. Така му отне едно от големите предимства - кардиото и подвижността.

Да се пробваш да убиеш Даниел още от първия рунд досега на никой не му се е получавало. Кормие има глава от бетон и стига да е свеж, се пази сравнително добре, дори да получи някой и друг удар в началото. Никога не съм виждал Кормие да е близко да бъде нокаутиран в ранните рундове, чукнат тук-там да, но на прага от нокаута - не. Избрах Стипе да победи с нокаут, но нямах си и на представа че ще тръгне с такъв "геймплан". Всъщност геймплана му беше същия като срещу Риймката и Сантос втория път. Явно като си науми че противника не е сериозна заплаха Стипе добива кураж и играе хипер-агресивно. Според мене въобще не си е и помислял че Даниел е каквато и да е заплаха в стойка и за това беше толкова агресивен. Това което очаквах от Стипе беше модифициран за неговия стил план като този на Джоунс. Мислех че ще избягва открита конфронтация поне първия рунд и ще чака на контра само. Така ще накара Кормие да хаби енергия да скъсява дистанция и Стипе може да се възползва от огромното си предимство в обсега с ръцете и доста добрия си бокс на контра.

Въпреки всичко не мисля че тоталното подценяване на Кормие беше единствения виновник. Кормие си е по-добър просто. Ако Стипе беше пробвал да играе ала Джон Джоунс никой не гарантира че щеше да му се получи, много вероятно Кормие щеше да адаптира геймплана си, а Миочич досега не му се е налагало да мисли в движение и да променя нещата.

Да, след като свърши мача е лесно да се каже, зная. Явно съм от тия хора дето всичко им е ясно, ама като видят резултата :D

Гледах по-обстойно двубоя днес, със забавен каданс и връщах някои моменти. Миочич беше се подготвил за двубоя, но бих казал не достатъчно. Ползваше тук-там колена и ритници за да хване Кормие който се навежда много като се пази. Забелязах и отлично използване на "фрейминг" (поне в началото) за избягване от клинча на Кормие. Тоест поставяш си предмишницата на врата на опонента и така създаваш твърда рамка, един вид преграда между теб и него. Имаше някакъв план, имаше някаква тактика, но се водеше по нея за не повече от минута. Кормие със сигурност играеше по-зле от обикновено в клинч ситуациите и допускаше да бъде в недоминантна позиция за да прилъже Стипе да стои там с него по-задълго. Но ми се струва че и в стойка малко го изигра като жертва на моменти - отново за да примами Стипе да бъде по-активен и агресивен. Кормие е старо куче и знае доста номера, дейба. Стипе беше надлъган в тоя мач така като гледам. Прилъган да си сдаде всичките силни оръжия и да играе играта на Кормие и в крайна сметка да я загуби.

Кормие още си ги има недостатъците с които игра срещу Джоунс и ако се бият пак ще бъде пребит отново. Реагира прекалено и на малките фейкове, много силно се навежда, ударите в тялото и по краката почти не ги пази. То и е трудно така като всеки път се навеждаш назад и настрани като ти посегнат. И като говорим за ударите в тялото, сега се сетих че Стипе почти никога не атакува тялото. Той е хедхънтър, както му казват на английски. В онзи първи мач срещу Циганина Стипе игра пет рунда в които я е ударил 2 пъти бразилеца в тялото я не. Докато тогава Дос Сантос отправи десетки десетки удари в корема на Миочич които общо взето му спечелиха мача защото освен че така объркваш защитата на противника и му ебаваш кардиото. Спомням си че и в двата мача с Джоунс Кормие отнесе множество и много сериозни удари в корема. Във втория бяха повече под формата на ритници, които в опита си да ги пази се откри за чист ритник в главата.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Прогнози

  0     Мнениеот Карелин на 13 Юли 2018, 18:18

UFC Fight Night: dos Santos vs. Ivanov:
Победа за Zak Ottow с RNC;
SD равен между дос Сантос и Багата (48-47, 47-47, 47-48). :DD
Аватар
Карелин
 
Мнения: 224
Регистриран на: 13 Сеп 2014, 22:19

Re: Прогнози

  0     Мнениеот Атанас12 на 13 Юли 2018, 23:38

Изображение
Аватар
Атанас12
 
Мнения: 147
Регистриран на: 15 Ное 2012, 16:16

Re: Прогнози

  0     Мнениеот Ливочев на 14 Юли 2018, 12:40

Dos Santos Knee
Sage Northcutt Sumb
Rick Glenn D
Niko Price D
Myles Jury Sumb
Cat Zingano ТКО

Alejandro Pérez D
Alexander Volkanovski TKO
Said Nurmagomedov D
Kurt Holobaugh TKO

Jennifer Maia D
Elias Garcia TKO
Jessica Aguilar D

Голямо неуважение към Сантос по коментарите.3/4 от загубите му са все от шампиони в тежката,които е побеждавал преди това.Според мен,не можа да развие големия потенциал който носи,ако Благой не ни бе сънародник,каквa прогноза щяха да дават повечето,а?Независимо с кого тренира.Сантос е така да се каже очукан доста в ЮФС,а победите на Багата до сега реално погледнато са срещу хора които биха се били в ЮФС,(някои и се биха там),най вече за мястото си,не за топ 10,пък камо ли за титла.За мен Сантос е в топ 3 на най добрите при тежките,за последните няколко години.Но е видно че е доста неуверен,и не може да направи това което иска вече,Luiz Dorea го направи шампион,заради слабия страйкинг като цяло в тежката до тогава,но не можа да го задържи като такъв,не можа да промени играта му.Успехите му останаха доста назад.От друга страна Благо прави дебют,както доста от бойците във файт картата,и като цяло вижданията се градят не на опит,а предположения.Ако запише победа това ще е възможно най големия успех за България,във бойните спортове.И да сбъркам в прогнозата си,ще съм радостен.Не искам да бъда разбиран погрешно,просто анализирам,щото тук е мястото. …. Не ми е приятно че засягам Багата,щото съм за него,но гледам да съм безпристрастен.Успех!....Като цяло сложна карта за прогнозиране,фаворити с по 3 поредни загуби,или със завръщане след дълго отсъствие,много нови имена,дебют за шампиони на други организаций,не вярвам в прогнозата си...Може ли линк още от сега.
Последна промяна Ливочев на 15 Юли 2018, 01:54, променена общо 1 път
Аватар
Ливочев
 
Мнения: 41
Регистриран на: 15 Ное 2015, 18:21
Град: Варна

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта