Най-големият сайт за бойни спортове

       

Залози на предстоящи събития

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот Tysontheboss на 06 Юни 2018, 15:26

Мерси TheRebel разубедиме ...
Tysontheboss
Tysontheboss
 
Мнения: 2
Регистриран на: 29 Дек 2015, 16:54
Град: sofia

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот pitbulll08 на 06 Юни 2018, 16:00

На двубоите на Алистър и 1 лв не бих сложил... при него ситуацията е такава, че може да бие всеки, но и може да падне от всеки.
Аватар
pitbulll08
 
Мнения: 167
Регистриран на: 01 Ное 2016, 11:29
Град: Бургас

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот канера на 07 Юни 2018, 09:02

Хора само искам да ви кажа, да не обръщате никакво внимание на прогнозите на The Rebel, това момче е според мен най големия мма инвалид. Никакво виждане върху нещата, пише абсолютни глупости. Само като прочетох, че Арловски нямал тежък удар и спрях да чета по нататък. Човека е просто сляп на тема мма, за нищо не става с две думи. Радва се на някакви хора дето не могат да познаят два мача на кръст. :)
канера
канера
 
Мнения: 9
Регистриран на: 05 Фев 2018, 16:55
Град: Кърджали

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот TheRebel на 07 Юни 2018, 09:32

Канер, всичко което съм написал е вярно. Това не е прогноза, а по-скоро наблюдение. Арловски удря добре, но не е с толкова мощен удар като да речем Хънт, или Цигано... Не съм казал че удря слабо, но има доста по-добри удрячи от него в тежката. Особено след като се премести в АТТ, там не го учат да хвърля слепи балтии като в Джаксън/Уинк, и нормално е да не е толкова опасен както преди. Но дори когато беше с Джаксън колко победи с нокаут направи? Нокаутира Антонио Силва, кой не го е правил? Нокаутира Травис, но му бяха нужни много повече от няколко удара. Шауб - решение, Мир, Албини, Струв - все решения. Знам какво говоря.
Кое те наведе на мисълта че се радвам на "хората които не могат да познаят два мача на кръст"??? Няма смисъл в това изречение. Никога не съм злорадствал, подигравал или обиждал по какъвто и да е начин други потребители от сайта. Без значение колко неприлично и злобно е отношението им към мен. Ако някой е наистина заяден с мен го слагам във врагове за да не го виждам и толкоз, нямам време и нерви за тях, имам си достатъчно задачи и проблеми в реалния свят. Излишни драми и глупости грам не ме вълнуват, за разлика от някои потребители на сайта които влизат не за да четат новини или да обсъждат ММА, а за да си приказват помежду си и да се обсъждат като некви клюкарки.
Много поздрави, Канере. ;)
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот montey на 08 Юни 2018, 18:58

Що се хабиш да отговаряш на малоумници?!
На мен за това събитие ми се струва, че Майк Сантиаго е много подценен с тоя 2.25 коефициент. Двамата ветерани - Рийм и Арловски също ми се струват прекалено подценени на тия коефициенти и мисля да им сложа по някой къс лев. Ромеро в третия рунд пък си е направо задължително да се играе :D
Интересно ми е да чуя какво мислите за Колби и Дос Анхос. Аз лично мисля, че на голямата уста ще му е много трудно да бори бразилеца цели 5 рунда (не казвам, че е невъзможно де). Първо, че кардиото му не съм 100% сигурен, че ще издържи и второ, че Дос Анхос е черен колан по БЖЖ и амерканеца трябва да е много внимателен с него, докато са на земята. В стойка пък няма какво да се коментира, бразилецът е класи над устаткото. И при всички тези доводи, коефициента за РДА е 2.10, което ми се струва доооста примамливо. Кажете си и вие мнението.
montey
montey
 
Мнения: 152
Регистриран на: 08 Сеп 2010, 23:43
Град: Sofia

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот YASHABO на 19 Юни 2018, 20:35

Здрасти момци,

Дайте да ги измислим за тая събота срещите, аз съм избрал някои:

Лауса-Сасаки

Тука и двамата падат в последните си срещи, Лауса честно казано никога не съм го гледал, но е 7-4 с последна загуба от Ерик Шелтън който не е нищо особено и изглежда като 12 годишно дете, а Сасаки пада от Формига и Райс. Ще го пробвам най-вероятно.

Анзаи-Матюс

Анзаи съм го гледал само веднъж срещу Люк Джумо и беше много равностойна среща, но и двамата не беха нищо особено, а Матюс (също има победа над Джумо), но е младо момче, силен е, с добра стойка, добър граунд енд паунд и се е бил срещу съвсем различен калибър съперници - Лий, Вик, Величкович и т.н. И тука ще го пробвам задължително.

Тва мисля, че са двата най-лесни коефициента. Другите които мисля да играя са - Шейн Йънг бие Роландо ди, Жинглианг бие Абе и Сейнт Пру бие Педро (тия двамата ше са ми много интересни, но мисля, че Пру някак си като, че ли сега си намира пика и имаше лош късмет последния път, сега ми се иска да направи нещо интересно)

Ишихара е на 4.50 коеф, трябва да погледам и другото момче и мисля там да търся нещо изненада, макар и японеца да е слабежен
Аватар
YASHABO
 
Мнения: 22
Регистриран на: 30 Ное 2016, 15:19
Град: Sofia

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот LukeRockhold на 20 Юни 2018, 07:25

Яшабо, не залагай срещу Сасаки, дори и да е ъндърдог. Много кораво японче е, в стойка не е нищо особено, но на земя страшен. Носи на удари и не се предава. Гледай му битката със Скогинс (мой любимец) и няма да повярваш какво се случва.
Едно друго японче - Наоки Инуе - вече съм писал за него. Много дълго и кльощаво хлапе с отлична игра на земя и нелош в стойка. Налага изключително темпо, на което никой не може да устои, изморява ги и ги удушава или заключва. Съперника му Мат Шнел не го бях чувал и вчера му гледах две срещи. Хич не е лош като го гледаш как се бие, но е започнал в ЮФЦ с две загуби. Залагам на япончето в този мач, като му предвиждам и много добро бъдеще.
Моите прогнози - победи на Сасаки и Инуе, като по-сигурен ми е Инуе.
Аватар
LukeRockhold
 
Мнения: 51
Регистриран на: 28 Фев 2014, 20:28
Град: plovdiv

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот YASHABO на 21 Юни 2018, 00:54

И аз залагам на него, не съм се изразил правилно. :D Изпуснал съм си едно изречение по пътя. Не се отказва и им се злоби здраво, имах предвид, че и той има загуби последните срещи обаче от съвсем различен калибър опоненти. Срещу Райс си изкара и 3те рунда, има сърце да го бие тоя и аз имам чувството, че са най-сладките коефициенти тия двамата макар и ниски.

Японците ги бъркам много кой кой е, там е страшно
Аватар
YASHABO
 
Мнения: 22
Регистриран на: 30 Ное 2016, 15:19
Град: Sofia

Едуардс и Сасаки

  0     Мнениеот TheRebel на 21 Юни 2018, 14:11

Тайсън, ако четеш форума пиши какво направи в крайна сметка с този мач на Блейдс? Сори че те разубедих - то па тоя Блейдс се подигра с Оверийм. Гледайки мача, всякаква сума можеше да се сложи на Блейдс, той си би без проблеми. Дори без нокаута щеше да спечели на съдийските карти с голяма преднина.
YASHABO написа:Аз не съм ги мислил много много, Овърийм и Блейдс според мене си е като игра на шах, много трудна среща за познаване.

Направил съм едно скромно фишче

Туйваса да бие Арловски
Гаделя да бие Еспарза
Оливейра да бие Гуида
И двамата абонати СМ Пънк и другия да се вкарат в решение

Яшабо, всичко стана както си го написал.
За тоя ивент аз съм много съм уверен в Едуардс и Сасаки. Вярно са големи фаворити, но почти не виждам път за победа за опонентите им. Какво мислиш за тези ми избори?
П.С. Смятам че Ишихара е страшно подценен. Тоя двубой ми се струва фифти-фифти или леко предимство за другия, но Ишихара да е 4.50 е някакво мн. странно. :?
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот YASHABO на 21 Юни 2018, 15:49

Хаха излезнаха миналия път всичките Ребелче, обаче изкарах късмет, че тая капия Джаксън беше решил да не приключва СМ Пънк.

Едуардс е млад и е силен, обаче не мисля да го пробвам, някак си много време му трябва всеки път да си намери темпото, да почне да ползва някви заучени техники - малко ми е като един по-скучен Диаз. Отделно Серони е ядосан и не знам дали тва ще му изиграе лоша шега или ще му помогне. Харесва ми Едуардс, но както казах много време се приготвя, пази се, върти се, изследва ги, като нищо може да изяде шут в носа 1ви 2ри рунд, ако той самия не си е променил тактиката.

Ишихара и аз си мисля, че е сериозно подценен, но все пак в последните 4 има 3 загуби (едната му я оправдавам, все пак руския парен чук трудно се минава през него :D), а и някак си не ми изглежда изобщо да се подобрява със всяка изминала среща, отделно преди се биеше на на 65, а сега ще е на 61, просто не съм го гледал тва русначето никога и нямам мнение никакво за него.
Аватар
YASHABO
 
Мнения: 22
Регистриран на: 30 Ное 2016, 15:19
Град: Sofia

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта

cron