Най-големият сайт за бойни спортове

       

Залози на предстоящи събития

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот garrosh на 02 Апр 2018, 15:45

Другите според мен са ясни:
Магомедшарипов
Дънам
Борг
Ковайкевич
Лакинта
Роуз
Петис ми е под въпрос
Макс ще донесе пари ако спечели, ама ще е много зор.
Аватар
garrosh
 
Мнения: 3
Регистриран на: 09 Юли 2017, 00:24
Град: Перник

Може би си заслужава дребна пара на Макс?

  0     Мнениеот TheRebel на 06 Апр 2018, 13:02

Какво се случи около и с Хабиб в последните 6 дни
- Двубоят с Тони пропада за 4-ти път
- Един от главните му спонсори е арестуван за присвояване на средства
- Разправия с Лобов
- Нападнат е автобуса му от МакГрегър и хората му
- На всичко това трябва да сваля за кантар
- Отново смяна на опонент (към момента неизвестен, може и да не се бие въобще ако не се намери заместник)
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Възможни изненади

  0     Мнениеот TheRebel на 10 Апр 2018, 14:24

Приятели, Адесания е мегафаворита да бие Ветори. Мисля че тука може да се играе изненада. Не зная на колко ще пуснат нашите букита, но 2.80 и нагоре Ветори е добър състезател, може да измъкне победата. Адесания е доста хайпнат, нещо ме съмнява това момче. Ще видим.
--Друг мегафаворит е Карлос-Джуниор да бие Боуч. Не зная до кога на Тими ще му дават такива цифри. Последните 4 двубоя на Боуч е бил аутсайдер във всеки един от тях, като е загубил само един - срещу Соуза. Зная че Боуч традиционно не се справя срещу граплъри, а Карлос-Джуниор е много добър, но 3.00 коефициент ми се струва липса на каквото и да е уважение към Тим. Възможна изненада и тук.
--Най-сигурният ми избор от картата е Джъстин Гейчи да победи Пойрие. Като не го казвам изцяло на основа това което съм видял от него досега. Смятам че ще играе по-добре срещу Пойрие от първите му два мача в организацията, затова го избирам с увереност. Дори да не покаже повече от преди, пак бих го избрал, но не толкова сигурно. Мисля че Пойрие въпреки че е голям за перо, няма респектираща физика за леката, което с подобряването на опонентите му като се изкачва в ранка ще дава все по-голямо значение. Друго което ме притеснява е това че не блокира и/или избягва добре ритниците в краката. Не играе добре отстъпвайки, не обработва тялото на противника. Няма добра поносимост на удари. Това са ключови фактори когато се биеш срещу лудак като Гейчи, а при Пойрие липсват.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот TheRebel на 11 Апр 2018, 06:56

ОК мерси, Крисо.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот montey на 11 Апр 2018, 13:59

Тъкмо изгледах последните два двубоя на Ветори и не мога да не се съглася с Крисо. Страйкинга му е на посредствено ниво и на всичкото отгоре играе с обратен гард, което ще улесни Адесаня да му вкарва кикове в тялото. Иначе започва силно почти всеки рунд и се опитва от началото да притиска съперниците си, но специално срещу Омари Ахмедов изяде няколко удара и започна да играе доста по-пасивно. Същото мисля, че ще стане и срещу черния, ще започне силно в първия рунд, но след няколко точни удара ще започне повече да се пази, а седиш ли на дистанция с кикбокьор всички знаем какво става в крайна сметка.
Единствения му шанс на Ветори е да притиска постоянно Адесаня към клетката и да не му дава пространство да си играе играта, но просто не виждам как ще успее да го направи. Освен това и кардиото му е малко под въпрос, в мача срещу Миранда дишаше тежко още в края на първия рунд. Като цяло мисля, че UFC са дали на Адесаня много подходящ двубой и той ще си го вземе. Дори мисля, че в даден момент ще успее да пречупи италианеца и ще го победи с ТКО.

Иначе за момента съм играл Мишел Уотърсън на 2.00 и Брад Таварес на 1.72
montey
montey
 
Мнения: 152
Регистриран на: 08 Сеп 2010, 23:43
Град: Sofia

Гейчи

  0     Мнениеот TheRebel на 14 Апр 2018, 21:17

Крисо, малко въздългичка колонка, но дано излезе. Никога не съм харесвал колонките, дори къси да са. Доста ми е трудно да позная един двубой, камо ли няколко. За тоя ивент имах намерение да туря поне стотина лева на Гейчи, единичен залог, но се оказа че не мога да си го позволя, парите ми трябват, така че само ще си гледам като фен. Ще видим дали съм щял да спечеля или не. Дано ти излезе колоната, добра печалба ще е!
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 435
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  1     Мнениеот montey на 15 Апр 2018, 02:08

Таварез и Морага бяха на много хубави коефициенти, особено Морага като аутсайдер беше задължителен да се играе, дори само защото се бие в родния си град.
montey
montey
 
Мнения: 152
Регистриран на: 08 Сеп 2010, 23:43
Град: Sofia

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта