Най-големият сайт за бойни спортове

       

Залози на предстоящи събития

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот TheRebel на 28 Фев 2018, 14:27

Благодаря.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 404
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот montey на 01 Мар 2018, 22:40

Някой тук дали залага на бокс? Харесал съм си няколко мача за този уикенд:
Уалйдър - Ортиз над 9.5 рунда - 2.25
Гамал Яфай с решение - 2.25
Дейвид Алън с КО/ТКО - 2.50

Някой ако има наблюдения над някой от тези двубои нека да сподели какво му е мнението.
montey
montey
 
Мнения: 144
Регистриран на: 08 Сеп 2010, 23:43
Град: Sofia

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот burning на 01 Мар 2018, 23:24

Cyborg
Edgar
O’Malley
Arlovski
Zingano

Dern
Dariush
Dodson
Lombard

Ottow
Caraway
Johnson

И като бонус Ортиз 1-6 рунд KO.
Аватар
burning
 
Мнения: 175
Регистриран на: 13 Фев 2012, 18:58
Град: varna

под 9.5

  0     Мнениеот TheRebel на 02 Мар 2018, 00:04

Монтей, има един където залага на ММА и има доста добри резултати. Последния му пост в туитър е два залога на бокс. Ще заложи на Уайлдър-Ортиз и Ковалев-Михалкин под 9.5 рунда. Отделни залози. Нямам никаква представа от бокс, но той рядко залага ако не е сигурен в изхода.

Бърнинг, премести прогнозите в темата "Прогнози". Всички пишем там. :)
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 404
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот montey на 02 Мар 2018, 14:35

Благодаря за инфото, тоя ъндър на Ковальов и аз го обмислям сериозно, но сега май ще го сложа.
montey
montey
 
Мнения: 144
Регистриран на: 08 Сеп 2010, 23:43
Град: Sofia

Подценени бойци от UFC FN 127

  0     Мнениеот TheRebel на 15 Мар 2018, 18:56

коефициентите са усреднени

Смятам следните бойци за подценени от букмейкъра:
Дани Хенри 3.75
Питър Собота 2.75
Кейджън Джонсън 2.50
Оливър Енкамп 2.60
Терион Уеър 3.50
Ян Блахович 2.80

Подчертаните бойци смятам че реалистично би трябвало да са леки фаворити в този мач и има смисъл да се залагат може би малко по-смело, с оглед на добрите коефициенти. Останалите смятам имат 40%-50% шанс да победят, така че ако коефициентите им са достатъчно добри могат да се играят на "изненада".

Това е моето мнение, ако някой иска да ме поправи или да добави нещо ново, нека пише да обсъдим. :)
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 404
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

UFC 223

  0     Мнениеот TheRebel на 18 Мар 2018, 21:40

UFC 223: Фъргюсън срещу Нурмагомедов
Прогнози/преглед на двубоите от главната карта


Тони Фъргюсън да бие Хабиб Нурмагомедов (с резерви)
Тук съм пристрастен. Не само не харесвам джихадистите, но и съм фен на стила на Фъргюсън. Но не мога да отрека че Хабиб беше в блестяща физическа форма миналия си мач и също че е лош стилово за Фъргюсън. Все пак видяхме как го бори Лий. Но Фъргюсън е труден за преценяване. Гледах наново двубоя му с Лий и беше, честно казано, доста зле. Крайно неактивен, допускаше удари в стойка често. Може би от страха да не бъде съборен?... Но до момента на ключа не направи нищо впечатляващо освен че заплаши с някои и друг ключ и оцеля на земята... Е, тактически пускаше множество ритници в корема на Лий за да го измори, според мен това много помогна Лий да окапе. Но съм го виждал да прави невероятни неща преди и то срещу много трудни опоненти. Въпроса е кой Фъргюсън ще видиме. Ако се движи много и не позволява на Хабиб да го приклещи до мрежите има много добри шансове защото Хабиб тръгва за тейкдаун в 90% от случаите в близост до мрежите. Не харесва откритото пространство. Също така в моментите в които Фъргютън все пак се окаже на земята той няма да търси непременно да стане от пода, а ще атакува с ключове, нещо което никой от предишните опоненти на Хабиб не е пробвал. Те всичките отчаяно искат да станат и така се откриват за непрестанните къси удари ала-Кейн Веласкез, на Хабиб. Интригуваща е дори само тази част на двубоя. А ако двубоя остане предимно в стойка - дали Фъргюсън ще е достатъчно активен за да спечели решение и дали няма да пропусне някоя дегестанска балтия пък, защото той не е точно Мейуедър с ръцете... Абе, не знам. Като фен съм естествено за Тони, но виждам твърде много варианти да загуби мача. Все пак прогнозата ми е победа за Тони. Мисля с решение, Хабиб е твърде умен да влезе в някой ключ, ако това стане почти сигурно ще е след като е зашеметен, иначе не виждам.

Роуз Намаюнас да бие Йоанна Йенджейчек
Тука нямам особен коментар. Ако Йоанна не си е променила тотално стила на бой ще бъде пречукана отново. Има слабо чене и освен чрез страйкинг, няма други алтернативи за победа... Освен една, но не зная до колко може да я приложи - да търси активно клинча и да умори Роуз с колена в слънчевия сплит, подобно на тактиката на Каролина. Ако е умна ще търси клинч и близък бой (колена, лакти, ъперкъти и къси крошета), няма да иска да е в откритото пространство дори за секунда, там Роуз е много по-добра от нея. Мача ще се играе само пет месеца след първата среща, така че какво толкова може да се е променило за това кратко време? Не мога да избера нищо друго освен Роуз с нокаут.

Калвин Катар да бие Ренато Мойкано
Нямам добър поглед над Катар, но на основата на това което видях от него в UFC бокса му е доста по-добър от на Мойкано. Също така е по-здрав физически. Не зная това второто до колко ще е от значение. Мойкано е определено един много добър състезател. Но е все още млад и неопитен. Срещу Ортега игра по-агресивно отколкото можеше да си позволи. Стоя в късата дистанция твърде дълго и въпреки че записа добри удари, беше очевидно че силово е превъзхождан. Ударите на Ортега имаха доста по-голям ефект от неговите, въпреки че бяха повече. Видя се видимо че на Катар му е неудобно да се бие срещу обратен гард и се затруднява да се справи с ритници срещу Фили, но това не му попречи да победи с лесно решение. Мойкано е по-добър страйкър като цяло от Фили, но няма обиграността и физиката по мое мнение. Може да бие, но трябва да покаже много повече от когато и да било преди. Ако ли не - Катар с решение.

Майкъл Киеса да бие Антъни Петис (с резерви)
Киеса е с глава от железобетон и е много жилаво копеле и като физика и като психика. Но това което ме притеснява е че е твърде агресивен и в агресията си се отваря за удари в стойка и за ключове на земята. Бил е заключван два пъти от трите си загуби. За мен там Петис може да търси победата, ако в стойка не му върже, а той и там е по-добър, поне на хартия. Петис е много добър в граплинга и напълно може да измъкне победа с ключ срещу Киеса. Аз все пак си избирам Киеса защото ако реши да играе съобразно силните си страни може лесно да спечели. Да търси боя на размени, да не дава на Петис пространство за дългите си удари, да търси борба но не да се впуска в рискови моменти на земята, само за да е по-сигурен че е взел рунда и да обърка опонента и така виждам лесно решение за него. Но това е голямо "ако" - не знам как ще иска да играе. Официална прогноза - Киеса с решение.

Пол Фелдър да бие Ай Аякуинта
Аякуинта е боксьор с анти-борба. Малко демоде комбинация в съвременния ММА. Повечето елитни бойци в момента имат допълнителни умения. Въпреки това, с ограниченят си стил би трябвало да може да победи Фелдър, ако обаче Фелдър се бие както срещу Пиърсън. Фелдър показва някои подобрения в играта си в стойка оттогава. Но не мога да преценя напълно колко са точно тези подобрения и как ще се проявят срещу добър страйкър като Аякуинта. Причината е че откакто падна от Триналдо на Фелдър му дадоха някаква жертва в лицето на Ричи, един слаб страйкър когото Фелдър уби набързо и един граплър, който Фелдър надхитри в собствената му игра. Не можахме да видиме подобренията му в стойка добре в нито един от тези три мача. Мисля че срещу Ричи се видя нещо, но не ми е достатъчно защото мача беше кратък и все пак това е Ричи. По-скоро интуицията ми казва Фелдър. Причината е че е доста здрав физически, работи над страйкинга си усилено в РуфъсСпорт и също е анализатор/коментатор към UFC. Забелязвам че бойците които са и анализатори развиват умението да се самооценяват по-точно и да намират грешките в играта си по-лесно. Фелдър е доста умен, мисля че ще намери начин да победи и тук. Може би ще се окаже в труден мач като срещу Крукшенк и накрая ще извади от нищото някой ключ, а Аякуинта е падал само така. Така че Фелдър с ключ.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 404
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот garrosh на 02 Апр 2018, 13:58

Някой би ли ми дал съвет за Чиеса-Петис? Мисля, го Петис, но не съм убеден.
Аватар
garrosh
 
Мнения: 3
Регистриран на: 09 Юли 2017, 00:24
Град: Перник

Петис

  0     Мнениеот TheRebel на 02 Апр 2018, 14:51

Гарош, аз го мислех отначало Киеса, но почнах лепа-полека да се отказвам. В смисъл не съм отишъл на другата страна, на Петис. Просто не мога да преценя кой ще победи. И за двамата може да се направят аргументи. Но не мисля че човек може да е убеден в един или друг изход на двубоя, особено ако ще залага. Двубоя е за пасуване.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 404
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Залози на предстоящи събития

  0     Мнениеот garrosh на 02 Апр 2018, 15:40

Иска ми се да ги пусна, но и аз много се двоумя кой да е. Единствения мач, който не знам да пускам ли е Макс-Кхабиб защото клоня към Макс ама ще му е много трудно. Другия сериозен мач слагам Роуз с нокаут.
Аватар
garrosh
 
Мнения: 3
Регистриран на: 09 Юли 2017, 00:24
Град: Перник

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: kolumbino и 3 госта