Най-големият сайт за бойни спортове

       

Прогнози

Дискусии, новини и материали относно различни турнири, събития и семинари по смесени бойни изкуства (MMA) в България и чужбина.

Re: Прогнози

  1     Мнениеот TheRebel на 12 Ное 2017, 13:21

Виж какво си написал:

Казах ли ви аз, че това ще е удара на вечерта?! А?! ;) Чак да го хване яд човек, че няма 1 милион, за да ги заложи само и точно на тази среща!!! .... Казах ви го неколкократно будали такива!!! Всичките се хванахте за тоя Ала-бала-бини-мини... Един не слуша като приказвам!


"Казах ли ВИ?" На кои си казал? Нали само аз пиша основно, по твои думи, в тази тема? На мен не си ми казал нищо. Нямам си на представа кой си и какъв си. Може всичко което пишеш да е измислица.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 390
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Прогнози

  2     Мнениеот Карелин на 13 Ное 2017, 09:22

По принцип Лорда познава мачовете след техния край. :DD Но в случая беше писал в една от темите, че коефициента за Андрей е подарък и е сигурен в успеха му.
Аватар
Карелин
 
Мнения: 214
Регистриран на: 13 Сеп 2014, 22:19

Re: Прогнози

  1     Мнениеот TheRebel на 13 Ное 2017, 14:26

Карелин, с оглед на това как завърши мача сигурно е подарък... Но кой очакваше Андрей да играе така прибрано и тактически? В смисъл... не му е за първи път да играе така предпазливо, но тук беше на друго ниво направо. Гледах мача още 3 пъти след като го гледах на живо и оставам много, много изненадан колко добре беше подготвен специално за Албини Питбула. Кой го е очаквал това нещо? Още повече с това че не държи на бой коефициента си изглеждаше съвсем нормален. Може би малко надценен Албини, защото има само 1 двубой в UFC и то срещу джурнимен-тип боец, но никой с акъла си нямаше да каже че е 100% сигурна победа за Арловски и че коефициента му е подарък.
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 390
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

Re: Прогнози

  0     Мнениеот LORDA на 14 Ное 2017, 19:04

Карелин написа:По принцип Лорда познава мачовете след техния край. :DD Но в случая беше писал в една от темите, че коефициента за Андрей е подарък и е сигурен в успеха му.


По принцип за второто си прав и е явен, публичен факт, както вече написах по-горе и на колегата! ;)
За първото обаче със сигурност не мога да се съглася! Има офицялна статистика за всеки един мой залог, през последните около 2 и половина години, в офицялния сайт на самото " UFC "! ;) 2 години и половина, в който БУКВАЛНО няма среща организирана от тази организация, на която да несъм си дал залога поне месец предварително! ;) Така, че какво си пишете и МИСЛИТЕ тук, че е реалност... всъщност си остава чисто ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ и НЕРЕАЛНА ФАНТАЗИЯ! ;) Падам си по фактите определено и със сигурност не можете да ме барнете по отношение на тях и нещо за което публично съм си отворил устата, изказал и изразил когато и да било изобщо.
" Nothing! The one who doesn`t fall, doesn`t stand up! " -> by Fedor Emelianenko, June 26, 2010 ®
Аватар
LORDA
 
Мнения: 94
Регистриран на: 04 Мар 2012, 19:49
Град: Бг. - Майна City за сега...

Re: Прогнози

  0     Мнениеот LORDA на 14 Ное 2017, 19:10

TheRebel написа:Карелин, с оглед на това как завърши мача сигурно е подарък... Но кой очакваше Андрей да играе така прибрано и тактически? В смисъл... не му е за първи път да играе така предпазливо, но тук беше на друго ниво направо. Гледах мача още 3 пъти след като го гледах на живо и оставам много, много изненадан колко добре беше подготвен специално за Албини Питбула. Кой го е очаквал това нещо? Още повече с това че не държи на бой коефициента си изглеждаше съвсем нормален. Може би малко надценен Албини, защото има само 1 двубой в UFC и то срещу джурнимен-тип боец, но никой с акъла си нямаше да каже че е 100% сигурна победа за Арловски и че коефициента му е подарък.


Напротив, пак ще подчертая - ЖИВ ПОДАРЪК! ;) Колкото и поредни загуби и години без победа да наниза Арловски... е абсурдно който и да е, да дава преднина на Алабалата, че пък и толкова абсурдно голяма, имайки се в предвид, че е тотален новобранец, тромав, муден, заспал, а за капак от тази среща на Андрей му зависеще буквално всичко и образно казано трябваще да е приел срещата като на живот и смърт. Освен това колкото и да е загубен един боец, дърт и амортизиран... е отново абсурдно да седиш постоянно в черна серия и да не излезеш от нея ;) Както и да го гледам, мисля, смятам и пресмятам - само хлапак на 7 години, който никога в живота си не е гледал боен спорт и никога не е чувал имената на двамата... би заложил на Бебето, и то на чисто случаен принцип, и нищо повече! ;) :)
" Nothing! The one who doesn`t fall, doesn`t stand up! " -> by Fedor Emelianenko, June 26, 2010 ®
Аватар
LORDA
 
Мнения: 94
Регистриран на: 04 Мар 2012, 19:49
Град: Бг. - Майна City за сега...

Re: Прогнози

  0     Мнениеот TheRebel на 14 Ное 2017, 21:24

Първо, това което пишеш за мача са пълни глупости. Да си 100% сигурен в Андрей с толкова слаба поносимост към удари е смехотворно. Може да е по-добрия на хартия, но през целия мач от загубата го делеше една по-сериозна комбинация от удари или един точен в муцуната. Албини записа първата загуба в кариерата с нокаут на добиче като Тимоти Джонсън, а какво остава за доказано слабата брада на Арловски?

Второ, тук във форума има хора които наистина познават мачовете, но няма да ги видиш да сочат с пръст останалите и да им се смеят как не са познали и как те разбират играта от-до. Но ти си по-специален, толкова си по-специален че не ти трябва да пишеш прогноза, както всички останали го правим и можеш да се изтърсиш тук след ивента и просто да кажеш че си познал 12 от 12 мача и всичките са ти били ясни, естесвено. Според мене аз съм глупака да ти пиша и не само това, но и с толкова уважителен тон. Останалите хора от сайта не те отразяват въобще. Което е и логично. За мен ти си смахнат. Повече няма да коментирам писаниците ти
Аватар
TheRebel
 
Мнения: 390
Регистриран на: 27 Апр 2015, 13:49
Град: София

  1     Мнениеот MMM на 14 Ное 2017, 21:41

Rebel естествено, че е излишно да му се връзваш. Явно е, че е тук само да тролва. Бил писал на някви във ФБ, ама после пише в групата - аз казах ли ВИ? Ми пич като си им казал на тия от ФБ си им пиши на тях, ние тук не сме балами! Всички можем да познаем ивента след кат е минал. А по темата как мача бил ясен, щото видиш ли тоя Албини имал един мач пък за Арловски бил на живот и смърт едва ли не - ми то значи и Джони Хендрикс трябваше да пречука Паоло Коста, щот е на живот и смърт, ама Коста мина през него нищо че е с един мач в УФЦ. Албини ако имаше малко топки и го беше натиснал можеше да вземе победата, ама излезе със заешко сърце...
MMM
MMM
 
Мнения: 42
Регистриран на: 20 Юни 2017, 18:31
Град: Varna

Re: Прогнози

  1     Мнениеот doktora70 на 14 Ное 2017, 22:05

Ако сега пак сбият Амфората и Арловски, ще сложа пак на Амфората :) Андрей е велик боец, но неговото време мина отдавна, амортизацията му е в доста напреднала фаза! Преди Питбула търсеше нокаута, пресираше, влизаше брутално да се бие и като цяло носеше и на бой - сега нещата стоят друго яче и тактиката му се върти единствено около това да оцелее, да не получи силен удар и евентуално да се добере до решение! Няма как да сложа на Арловски и цял мач да се надявам да не влезе нито едно тюкме, или па ако влезе да го издържи!
Всъщност сложих на Арловски в два фиша, ама там ме пробиват единия път Петис в 4 рунд с ключ, а другия Джон Додсън с решение!
Не се ядосвайте и залагайте за удоволствие и никога не забравяйте, че букмейкърските къщи са създадени да печелят те, а не ние ;)!
Аватар
doktora70
 
Мнения: 459
Регистриран на: 18 Сеп 2015, 21:56

Re: Прогнози

  1     Мнениеот Каньо на 14 Ное 2017, 22:57

Скрий се ве урод
Аватар
Каньо
 
Мнения: 566
Регистриран на: 28 Дек 2014, 23:18
Град: Провадия

Re:

  0     Мнениеот LORDA на 15 Ное 2017, 00:55

MMM написа:Rebel естествено, че е излишно да му се връзваш. Явно е, че е тук само да тролва. Бил писал на някви във ФБ, ама после пише в групата - аз казах ли ВИ? Ми пич като си им казал на тия от ФБ си им пиши на тях, ние тук не сме балами! Всички можем да познаем ивента след кат е минал. А по темата как мача бил ясен, щото видиш ли тоя Албини имал един мач пък за Арловски бил на живот и смърт едва ли не - ми то значи и Джони Хендрикс трябваше да пречука Паоло Коста, щот е на живот и смърт, ама Коста мина през него нищо че е с един мач в УФЦ. Албини ако имаше малко топки и го беше натиснал можеше да вземе победата, ама излезе със заешко сърце...


Re: Прогнози

1 Мнениеот Карелин на 13 Ное 2017, 09:22
По принцип Лорда познава мачовете след техния край. :DD Но в случая беше писал в една от темите, че коефициента за Андрей е подарък и е сигурен в успеха му.

П.С: за протокола само - бая си дезориентиран! ;) И за финал - пиша колкото, където и с който си поискам! ;) Определено е пълно с балами тук! ;)
" Nothing! The one who doesn`t fall, doesn`t stand up! " -> by Fedor Emelianenko, June 26, 2010 ®
Аватар
LORDA
 
Мнения: 94
Регистриран на: 04 Мар 2012, 19:49
Град: Бг. - Майна City за сега...

ПредишнаСледваща

Назад към ММА турнири и събития

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта

cron