Най-големият сайт за бойни спортове

       

Най-яките коментари от потребители!!!

Всякакви други теми, които не попадат в останалите форуми може свободно да се дискутират тук.

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  1     Мнениеот ЗоБдоГроБ на 15 Фев 2016, 11:08

Worldworior няма да те обиждам, но винаги си имам едно на ум! Когато аз бях Диазче, ти кой беше? Гледам си се регистрирал 2015г. а профила ми Диазче е от преди 5 години. Иначе радвам се, че са те кефили коментарите ми;)))
Аватар
ЗоБдоГроБ
 
Мнения: 74
Регистриран на: 23 Яну 2013, 10:20
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  0     Мнениеот worldworrior на 15 Фев 2016, 11:12

ЗоБдоГроБ написа:Worldworior няма да те обиждам, но винаги си имам едно на ум! Когато аз бях Диазче, ти кой беше? Гледам си се регистрирал 2015г. а профила ми Диазче е от преди 5 години. Иначе радвам се, че са те кефили коментарите ми;)))

Имах един профил,SAMBISTA. Регистриран 2011г.
NEVER SURENDER !!!!
Аватар
worldworrior
 
Мнения: 115
Регистриран на: 16 Юни 2015, 13:10
Град: ihtiman

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  2     Мнениеот Seaboy на 15 Фев 2016, 12:12

Брей вървим към разбирателство и се свалят карти, скоро старите потребители на сайта може станем разбираща се общност спореща си само за спорта.

P.S. Зобе в пика на караниците ни 1, 2 дни, леко пийнал съм на някво парти на басейн Леда София. И тръгвам си ходя с едни приятели и до мен паркира бяло ТТ, от което слиза сравнително нацепен фитнесджия с тениска Tapout, за много малко ставаше белята :D + 1, 2 водки и разума нямаше да ми говори, а човека нямаше и да разбере кво е ставало и защо.
Аватар
Seaboy
 
Мнения: 144
Регистриран на: 07 Ное 2008, 12:21
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  2     Мнениеот Haker4o на 15 Фев 2016, 13:08

Зобчо брат пиши по-често когато влизаш, коментарите ти винаги са били интересни и доста точни. Аз лично помня и от диазче какво си писал, тогава пишех и аз доста често и сайта беше прекрасен, за жалост после се появи бургаското шизо и доста псуващи анонимковци и реших да спра да пиша за известно време, пък и студентски живот...... нямах много време за сайтове :D

След време си се завърнах и гледам появяваш се ти пишеш мнение по темата а някакви си потребители почват да те псуват абсолютно без причина, тогава се ползвах с уважение от почти всички във форума/сайта но именно заради това че се застъпих за теб много хора се съмняваха да не сме един и същ човек. После мога да кажа, че дори и аз изпитах леки съмнения към твоята персона и си казах "абе щом този пич го хейтят 20 човека, много вероятно е да има защо". Въпреки това не съм те обиждал, нито съм се заяждал с теб защото нищо лошо не си ми направил. После си дадох сметка, че това е грешка от моя страна, грешка която много хора допускат, когато не съм чел коментари в сайта от доста време съм изпуснал доста подробности, и осъзнах след време когато лъснаха всичките профили на шизото, че е нормално когато те псуват от 10 профила, и няколко сериозни потребителя бъдат принудени да те нахранят е нормално нервите ти да не издържат, а накрая ти излизаш виновен. Това го изпитах на гърба си, когато в продължение на месеци пиша си аз коментари, и започвам някакъв спор с шизото но на чисто спортна тематика, той разбира се обижда бойци и по-гръб не пада дори да обърка някой факт извърта думи. Спомням си повратният момент, една вечер спорих с него, появиха се трима 4-ма потребители и му написаха "стига спори момчето те изяде с парцалите", после разбира се всяко мое мнение за минути се обръщаше от +3 до -15 при реано 3-ма потребители на линия, които реално двама са написали в темата че са съгласни с мен :D

Нооо както и да е минало, подозирах че шизото може да има 3-4 профила, но да са чак над 15 и да си пише сам толкова години САМ (първите му профили са от 2010 :D:D:D) . Да не говорим че имам съобщения в пощата как ме е псувал още преди 5 години когато споделих мнение че е вероятно Фьодор да бъде изненадан от Вердум, тогава шизото ме псуваше от франк шамрок и не помня още кой профил :d После се появи разбира се нинджата - милионер - рекетьор - бизнесмен, човекът който правеше спаринги с истински мечове и пребиваше ММА бойци :D

И да със сигурност ти е завидял, защото помня как в началото когато шизото създаваше мита за ВЕЛИКИЯТ молив, само че тогава беше тролче пишеше за Федята че е любовница на биг фут, после обаче се "промени" и започна да се хвали сам колко е готин, помня и едно велико мнение от профилa му голдън глори където пише " " Първоначално мислих че оливата е някакъв боклук, а диазче пич, после обаче се оказа точно обратното" :d

Абе както и да е пак се отнесох, но зобчо от нас зависи да не допускаме шизото пак да ни прави интриги, дори да ни псуват някои потребители нека, подведени са и донякъде мога да ги разбера. Самият аз си изпуснах нервите след подла интрига на шизото, псувни от многобройните му профили, и успя да настрои доста хора с които се разбирах прекрасно против мен. Сега обаче ми е ясен и изпитвам само и единствено съжаление към него. Така че пиши по-често в сайта когато можеш, не се връзвай на провокации, аз с удоволствие ще чета коментарите ти защото определено имат стойност !

Хайде че работа ме чака !

С Уважение: Хакерчо :)

П.С Охо дебне в темата, жалко че шизото ще се появи по-късно да ръси комплекси а не сега. И също така се извинявам за дългото мнение, но както не веднъж съм казвал професионално изкривяване :) Приятен ден на всички :)
Аватар
Haker4o
 
Мнения: 60
Регистриран на: 08 Ное 2008, 13:29
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  2     Мнениеот ЗоБдоГроБ на 15 Фев 2016, 15:11

Какво да пиша брат, че аз се принудих да давам далечни прогнози в бъдещето lol :D като тази, че в следващия си мач Дос Сантос ще изгуби и така и стана. Както и че Ротлел яко ще го бие, което също предстои да стане:))
Какво да пиша и аз като лудвефира се съмнявам в почти всеки от сайта да не е мултипрофил на олива. Знаеш ли имало е периоди в които не съм писал с месеци, но съм чел какво пишат другите. Лудия и Аврама като не видят някои от моите профили се изнервяха и започваха да се припознават във всеки втори. Дори и да не съм писал с месеци винаги съм бил обсъждан и наплют в сайта;) Олива създаде доста голяма интрига между потребителите тук, и много бавно ще се оправи всичко. Помниш ли, че преди си мислихме,че тука върлува накаква групичка?!? А накрая тази групичка се оказа бургаското шизо оливия хахахаах да кажа честно и лудвефира вече пише много рядко и той сигурно изгуби желание. Той и Аврама са едни от най големите жертви на шизото. Дано да се отърсят някой ден;)

П.с Морски радвам се, че не си пребил невиния човек;)
Аватар
ЗоБдоГроБ
 
Мнения: 74
Регистриран на: 23 Яну 2013, 10:20
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  0     Мнениеот AVRAMA на 15 Фев 2016, 15:54

Значи преди месец в продължение на час си говорих с човека ,който стои зад профила на Олива,говорихме си за какво ли не и накрая моляти се след като се бяхме уговорили да му дам новия номер на Ицо(луд в ефира) нашия пак се покри е бива ,бива ама това вече е извън пътя!
Д...о,загуби ме брат отивам в лагера на Зоб4о,човека поне си призна за профилите и вече не ни обижда,като че ли той излезе по печения и започнах да го заобичвам от ден на ден :)
Аватар
AVRAMA
 
Мнения: 110
Регистриран на: 22 Апр 2014, 16:31
Град: silistra

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  0     Мнениеот ЗоБдоГроБ на 15 Фев 2016, 16:14

Авраме а ти не разбра ли защо шизото се обърна и против тебе? Първо зощото много пъти го засичаше, че е олива когато пишеше от профила му доктора. А другата и може би най голямата причина е, че си фен на Конър Макрегър. Я се досети кой е човека който нарича Конър козел? Ако искаш да си готин и обичан в този сайт трябва да спазваш някой правила. Това са правилата на олива. Ако не харесваш бойците които той харесва, започва акция за отстраняването ти. Профилите със Стойка със снимки на жена ти са жив пример как действа шизото. Той тука няма приятели, той иска да е над всички това е!
Аватар
ЗоБдоГроБ
 
Мнения: 74
Регистриран на: 23 Яну 2013, 10:20
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  0     Мнениеот Haker4o на 15 Фев 2016, 16:40

" Оливката падна в кърви, зобчето стана първи ! " lol

Не че нещо ама пациента 2 дни го няма, и не че нещо но се вижда че глупостите секнаха. Време е моливчо да се завърне с пълна сила, ама сигурно "върти геврека на линейка" :D
lol
А иначе зоба е прав, оливата просто избива комплекси, той не е фен а е антифен и си мисли че ако Конър падне светът ще свърши за някой, но хората имат и други неща в техният живот които им носят радост, за разлика от него, на него му носи радост само да обижда бойци, да се хвали и изтъква заради очевидната липса на приятели и личен живот.

П.С Оливке а да знаеш за един потребител " нов акаунт " или "Тоя новия" lol

Също така моливке харесва ми и профила ти на Дос Начос, само не знам защо от него тактично храниш аврама и го бъзикаш че бил модератор, но превода на всяка статия бил зле защото той превеждал а знаел само френски lol lol lol

П.С Аврама няколко пъти казваш че след "изчезването" на олива той се свързва с теб от различни профили в сайта, понеже е очевидно че човека живее в нета за да обижда и интригантства, и понеже виждаш че и аз и зоба сме достатъчно откровени, а зоба разкри всичките си профили, би ли ми отговорил продължава ли редовно този Данчо да пише в сайта, и също така ако може ми отговори честно doktora70 профил ли е на оливата..... За да видим дали зоба е бил прав че го разкри преди няколко месеца

И Авраме видях че в горният си пост първо го написа "Данчо" сега си го написал Д...О няма смисъл брат, знаем че оливата и франк шамрок се казват Данчо, нали от месеци се разкри че са едно и също шизо :D
Аватар
Haker4o
 
Мнения: 60
Регистриран на: 08 Ное 2008, 13:29
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  0     Мнениеот ЗоБдоГроБ на 15 Фев 2016, 17:15

Хахах Хакерчо аз също онзи ден писах на Аврама за няколко нови профила които съм сигурен че са на олива. Доктора, Тояновия, Дос Анджос, тези трите си ги писал и ти. Аз ще добавя също и Стефчето като и La Brand;) Също искам да обърна голямо внимание на професията на въпросния господин с ник доктора. Човека казна че работи като шофьор на линейка и че работата му била много зорна. Следва въпроса как човек каращ линейка по цял ден намира и време да пише от сутрин до вечер в сайт за мма?!? Това е въпрос с повишена трудност;)))
Аватар
ЗоБдоГроБ
 
Мнения: 74
Регистриран на: 23 Яну 2013, 10:20
Град: София

Re: Най-яките коментари от потребители!!!

  0     Мнениеот FearNoMore на 15 Фев 2016, 17:25

Доктора не е казвал, че кара линейка, а че би му било добре да кара линейка, ако не се лъжа. "Dos Anjos", вярвате ли си, че е профил на Доктора?

Както и да е. Дано някога сериалът "ММА.БГ: Презареждане" се леко разреди и всичко стане що-годе нормално. А това, че никога няма да излезе истината наяве е повече от ясно. Много истини ще излязат ако модераторите просто разкрият последните осем бита от ай-пи адресите, дори и само за един час, но нека знаем кога точно ще е този час.
Аватар
FearNoMore
 
Мнения: 56
Регистриран на: 02 Авг 2012, 20:22
Град: София

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта