Най-големият сайт за бойни спортове

       

Какво да помпам във фитнеса?

Всякакви дискусии относно различни тренировки и упражнения.

Re: Какво да помпам във фитнеса?

  0     Мнениеот българиец на 17 Мар 2014, 11:16

Ми като се има предвид, че треньорът си се занимава с теб (Ники), не е да те претупва, за 8 лв., ако например извадиш карта за 25 лв. (ето ти цените: http://www.flais.eu/fitness.php?tag=beli_brezi) фитнес за 8 посещения месечно, където ти се връзва един вид по 3 лв. на тренировка, доплащаш още 5 за бокса. При повече посещения, цената им съответно пада с карта и така можеш да си направиш сметка какво колко би ти струвало според желания брой тренировки (като според мен, в месеца, ако е за кондиция само, трябва да са около 15 поне, без значение дали само един спорт или 2-3). Повечето хора знам, че за треньор дават поне 15 на тренировка (като съм чувал за треньори, които не искат да държат лапи, което е абсурдно). Хора има колкото искаш, даже Ники може да ти се обажда в дни и часове, когато има повече или обратното - когато са по-малко, за да работите изцяло двамата. Наблюдава те какво ти куца (права линия ли е, бързина ли е и прочее) и ти дава упражнения за това - на лапи, круша, ъперкътник... И винаги можеш да го попиташ какви тежести да правиш след бокса или успоредно с него, за по-тежка тренировка. Най-добре отиди и виж де.
Аватар
българиец
 
Мнения: 289
Регистриран на: 06 Мар 2012, 17:37

Re: Какво да помпам във фитнеса?

  0     Мнениеот muftata11 на 11 Юни 2014, 14:19

Аз искам да стягам коремни мусколи какво да правя
muftata11
muftata11
 
Мнения: 3
Регистриран на: 11 Юни 2014, 13:56
Град: София

Re: Какво да помпам във фитнеса?

  0     Мнениеот българиец на 11 Юни 2014, 17:19

Ми упражнения за коремни мускули, само не казвай, че не знаеш какви са и не можеш да намериш. Има всякакви: легнал, с повдигане или въртене на торса, с повдигане или въртене на краката, като за крака може и от успоредки или лост. Може и прав да въртиш с лек лост на врата.
Аватар
българиец
 
Мнения: 289
Регистриран на: 06 Мар 2012, 17:37

Re: Какво да помпам във фитнеса?

  -1     Мнениеот VAm на 12 Юни 2014, 06:47

българиец написа:Ми упражнения за коремни мускули, само не казвай, че не знаеш какви са и не можеш да намериш. Има всякакви: легнал, с повдигане или въртене на торса, с повдигане или въртене на краката, като за крака може и от успоредки или лост. Може и прав да въртиш с лек лост на врата.


Значи нашия човек разбирача пак се изказва,много разбира ама иначе не е тренирал нищо,обаче много чете


Че по въпросати за щангите,ще ти кажа само че точно напротив,въобще не тренирай по фитнесджиските програми има голяма разлика фитнес и мма, най общо бих ти препоръчал базови неща,мъртва тяга,рамена преса,олимпииско,лежанка,клекове,потскоци,обръщане,напади,и със собствено тегло има много добри упражнения,от тези упражнения мажеш да си направиш страхотна трениравка за ММА,а за повторенията зависи,ако искаш да повишиш издражливоста правиш повторения до отказ със средна тежест почивката между кръговете кратка препоръчвам 30 секунди,ако искаш да правиш сила натоварваш до 90 процента на силатати,горе долу да направиш 3,4 повторения,между краговете почиваш около 3 мин,можеш да ги редуваш един ден сила един ден издражливост,но по принцип поне да са през ден,като цяло това е основата!Също така можеш да питаш тренера си той ще ти даде насока,примерно може и след тренировка по мма да правиш тренировки с щанги,примерно 30 мин след тренировка,пример набирания с олимпииско с 1 мин почивка

Дано ме разбереш,и ако някой пак напише някоя глупост спирам с коментарите
VAm
VAm
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Авг 2008, 09:51
Град: Стара Загора

Re: Какво да помпам във фитнеса?

  1     Мнениеот българиец на 12 Юни 2014, 09:14

Палячо, тренирам от много години и с железа, както и бойни изкуства, от фамилия на щангисти-шампиони съм, такова ми е и родното градче, а че ти си недоносен, затова и толкова злобен – не съм ти аз виновен. Ти все ревеш кой колко не е тренирал и колко не може, защото явно ти си в такова положение, пък ти се ще да си повече от лайното, което всъщност си.

Отговарям на момчето, което пита за корем! Това дори не са „фитнесджийски“ програми, макар че между фитнес, бодибилдинг, културизъм, вдигане на тежести, кросфит, пауърлифтинг има съществени разлики, които ти и след 2 века няма да можеш да разбереш. И неграмотността ти няма да пропусна за пореден път, защото е фрапираща.

Мъртва тяга за корем?! Лежанка?! Напади?! Уахахах! Ми да кляка за бицепси, а? „Ако някой пак напише някоя глупост“ – ти си ама точно най-простият тука, то има и други кретени, ама поне или си траят относно съвети, или казват по нещо. Та най-добре ще направиш да спреш с коментарите, тъй като глупостите вече някой ги написа и този някой си ти.
Аватар
българиец
 
Мнения: 289
Регистриран на: 06 Мар 2012, 17:37

Re: Какво да помпам във фитнеса?

  0     Мнениеот VAm на 12 Юни 2014, 11:18

българиец написа:Ако нямаш още изградена по-сериозна мускулатура, то започни с класически бодибилдинг и наблягай и на кардио в определени тренировки, дори да няма какво да сваляш, то си трябва и за боя, а щом искаш и да чистиш значи си преценил, че има какво. И ще ти трябват не 1-2 пъти седмично, а 2-3 пъти, като задължително трябва да правиш клекове и тяга. Повторенията по 8-10. Напъвай се (така го казвам, защото в началото винаги са трудни) на лостовете и успоредките. И това само ако, повтарям, нямаш изградена мускулатура. Ако имаш, то мога да препоръчам друго, а колкото до самите добавки - карнитин, фет бърнъри, кафе дори. По определен начин и креатинът може да помогне. Но е хубаво да се консултираш и с треньор, който ще те види в каква кондиция си, от какво имаш нужда и който все пак ще те наблюдава с времето.


Това беше доста променено,и незнайно защо си добавил интересни неща,който така ми харесват


И Това за шампионите ми хареса,мама шампион
Второ поколение интернет шампиони


И да Майкати е Гей,но като гледам и ти на там си тръгнал

И пак да ти напомня че ако сме очи в очи,друга песен ще пееш
VAm
VAm
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Авг 2008, 09:51
Град: Стара Загора

Re: Какво да помпам във фитнеса?

  1     Мнениеот българиец на 12 Юни 2014, 13:50

Кое е променено бе, тиквеник, както съм го написал тогава, така си е останало, за разлика от теб, си редактирам грешките и си го пише, че е било същия ден, два часа по-късно? Ти вярно търсиш под вола теле, само за да скриеш какъв плазмодий си. Аз какво съм ти виновен, че баща ти е злоупотребявал сексуално с теб, та това те е спънало емоционално, а от там и умствено, да ми излизаш с пубертетски лафове от рода на "майка ти е гей"?

Да, просто се е случило родата ми да са щангисти, ти като си от негодно потекло - твой проблем. lol И продължаваш да си виртуален боец, като толкова си против този тип хора същевременно. Но въобразявай си, че тук или очи в очи с нещо ще ми надмогнеш, освен с глупост и липса на достойнство.

VAm написа:Дано ме разбереш,и ако някой пак напише някоя глупост спирам с коментарите


Е какво стана?
Аватар
българиец
 
Мнения: 289
Регистриран на: 06 Мар 2012, 17:37

Re: Какво да помпам във фитнеса?

  0     Мнениеот VAm на 12 Юни 2014, 14:38

Класически бодибилдинг


Щангист,мама не те е обучила добре
Нали знаеш не се знае кое баща ти,може да се окаже някой щангист който дига само краката на мамито,там не се знае
Може и да съм аз
Последна промяна VAm на 12 Юни 2014, 14:40, променена общо 1 път
VAm
VAm
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Авг 2008, 09:51
Град: Стара Загора

Re: Какво да помпам във фитнеса?

  0     Мнениеот българиец на 12 Юни 2014, 14:40

К'во, к'во? К'во рече преди да си проверил твоето тате да не е от махалата ви?
Аватар
българиец
 
Мнения: 289
Регистриран на: 06 Мар 2012, 17:37

Re: Какво да помпам във фитнеса?

  0     Мнениеот VAm на 12 Юни 2014, 19:36

българиец написа:К'во, к'во? К'во рече преди да си проверил твоето тате да не е от махалата ви?


Не е лошо да признаеш,че не разбираш някой неща
Не знам майка ти и баща ти дали са щангисти,ама определено ти не си щангист,без да се заяждам
VAm
VAm
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Авг 2008, 09:51
Град: Стара Загора

ПредишнаСледваща

Назад към Тренировки и упражнения

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron