Най-големият сайт за бойни спортове

       

ТВ 'Ринг' излъчва HBO бокс

Новини, събития, дискусии относно всичко що е страйкинг и тупа-лупа.

ТВ 'Ринг' излъчва HBO бокс

  0     Мнениеот spanky на 27 Фев 2009, 10:36

През настоящата година РИНГ ще излъчи 9 преки боксови двубои, както и най-доброто от Световния шампионат по бокс на НВО. Първата среща ще се излъчи на 1 март от 4:00 часа сутринта. Вторник, сряда и четвъртък от 20:00 часа зрителите на РИНГ ще могат да се наслаждават на избрани моменти от най-добрите срещи от Световния шампионат по бокс на HBO, както и на девет преки двубоя през годинта.
От 4:00 часа сутринта на 1 март, събота срещу неделя, е първият мач между двамата бивши световни шампиони Хуан Мануел Маркес от Мексико Сити и Хуан Диас, студент по право от Хюстън, Тексас. Двубоят за световната титла в категория „лека” до 61.200кг., който се играе в 12 рунда, ще се състои в родния град на Диас. Това ще е вторият опит на Маркес, който е с 49 победи, от които 36 с нокаут и безспорен номер едно в по-долната „суперперо” за всички времена, да се бие в „лека” категория. А тексасецът вече беше шампион в нея.
Изненадващо е, че срещата, предхождаща двубоя, едва ли е подходящо да се нарече „подгряваща”. В нея един срещу друг на ринга ще се изправят световният шампион Крис Джон от Индонезия с 42 победи, от които 22 нокаута, и другият нокаутьор от Хюстън - Роки Суарес. Индонезиецът за първи път ще рискува да се качи на ринга в Щатите, след като в Азия не се намери противник, който да устои на ударите му повече от 3 рунда. Именно затова, ако и двата мача бъдат наречени „централни”, не би било грешка. Няма по-дискутирана тема в последните две седмици сред милионите боксови фенове в Америка от тази два мача.
Световният шампионат по бокс на HBO е спортна телевизионна поредица, която съществува от януари 1973 година и е излъчвала едни от най-сензационните боксови срещи за последните 3 десетилетия. Първият мач се е играл в Кингстон, Ямайка, където на ринга Джордж Форман надделява над Джо Фрейзър.
Първата боксова среща ще се излъчи пряко на 1 март от 04:00 часа сутринта само по телевизия РИНГ.

Източник: Агенция Фокус
- Дядо, к'во е т'ва?
- Сини сливи.
- Що са червени?
- Щот' са зелени.
Аватар
spanky
 
Мнения: 414
Регистриран на: 24 Авг 2008, 11:21
Град: София

Назад към Бокс и кик-бокс

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron