2-ри февруари
Някой да има ранни виждания за тая карта? Имаме почивка, допълнителна седмица за проучване защото няма ивент тази събота.

Не зная защо букмейкърите дават такава голяма разлика между Асунсао и Мораес като първия им мач си беше повече от близък, направо почти равен. Не са се променили двамата или единия дори коренно да кажеш от първия път... Близък мач и тоя път май ше е. Петте рунда дават може би лекото предимство на Асунсао защото технически е малко по-добър, въпреки че като атлет не е на нивото на Мораес? Ше видиме, де. Но за мене тези коефициенти трябва да са фифти-фифти.
Мисля че Ду Бронкс може да изненада срещу Теймур. Дават бразилеца аутсайдер. Подцених го миналия път срещу Милър, но вече се зная урока. Пича е опасен срещу който и да е ако мача отиде на земя. А освен ако го проснеш бързо още първата минута-две, най-вероятно ще има някаква игра на земя, или даже не е необходимо и на земя да е, Оливейра може да те събмитне и в стойка.

Мая би трябвало да бие. Капоерата Залески Дос Сантос свали на земята за малко тоз Гууд от хванат ритник, също и гърба му аха-аха да вземе, а какво остава за бжж магьосника Мая? Също така Мая е оправен в стойка. В смисъл че дори да не намери тейкдауна още веднага, не е обречен да бъде сгазен в стойка от там нататък.
Мойкано също според мен ще бие. Сигурно няма да му е лесно, може оспорвано решение да вземе но ще победи... Алдо е дотук с кариерата си в UFC. Той така и така каза че ще се бие още три пъти и приключва. Това ще му е първия от тези три мача мисля.
Моя топ залог на картата отсега го мисля да е Бейби Албини. В ефбета към момента неговия мач го няма, но на други места е към 2.00 и малко отгоре. За мен си е много добър коефициент за игра. На Джуниор смениха опонента от Сосновски на Розенструк. Тоя последния е някакъв кикбоксьор главно. Яко хвърля тупалки, особено на контра. Иначе като атака не е нещо особено, много разпилян. Точно за това и е по-опасен на контра защото с тези мелници може да ти се размине на контра, опонента няма с какво да ти отговори на тях, той вече е замахнал и е в неизгодна позиция. Борба и граплинг това момче просто няма. Моето виждане е че Албини просто е много над него като борба и граплинг и ще го събори и заключи в рамките на 1-2 минути, може и само с граунд енд паунд да бие дори ми се струва. Но не съм наясно колко е добра борбата на Албини, за това само го мисля този залог, не съм убеден още, но Розенструк борба няма това го видях повече от ясно на видеото което го има в нета с него.

В ефбет гледам го има коефициента на Джеймс Вик (това е чак на Нгану-Веласкес картата), който чакам от известно време да се появи. 2.20 дават хората за него. Мисля повече от перфектно. Фелдър има много малка възможност да победи, и то ако играе много стратегически. В стойка с нокаут?... може би нещо случайно пропуснато и с много добър тайминг, не че не може да му се получи, но шанса му е мн. малък. Да надиграе Вик с решение - пак в стойка - просто не е неговият стил, доста бавно се движи и няма обем удари за да спечели пред съдиите. Единствено го виждам с борба. Това е най-големият ми страх, ако залагам на Вик. Защото Вик определено може да бъде борен и също така Фелдър е показал че може да се пази успешно от опити за събмишън. Това е - ако Фелдър проумее че най-ясния и пряк път за него тук е чрез борба, може да спечели. Дори това ми се струва трудна задача, де. Вик може да вземе този мач с точкуване много лесно, също не отхвърлям възможността за нокаут и на последно място бих сложил ключ заради това че Фелдър доста добре се пази от ключове.
Re: Залози на предстоящи събития
0
от Ливочев на 20 Яну 2019, 21:25
(Подобни примери могат да са Джесика Ей(номер 1 в категорията на Шевченко),а аз се чудех кога ЮФС ще я разкара,най пресния е Александър Густафсон чиято кариера ще тръгне надолу,или Бигфута като стана топ претендент,това имам в предвид.Не ми се изброоява повече щото коментара ще удари тон,от това до онова....Робъртсън щеше да дублира победата на Травис Браун над Джош Барнет,но уви,обрати и оспорвано съдийство много,Кенеди-Ромеро,Трухильо-Варди,Луис Смолка и Ричи Вакулик ги помня още,нещо като Волков-Люиз,тук няма помен че е бил по добрия в срещата.Янси Медейрос бе на секунда от третия рунд снощи.Фил Дейвис като развали двубоя си със Вагнер Прадо с бъркане в очите и стигна до NC,същото беше и със Зингано-Андерсън,чиста случайност,но отсъдиха ТКО за Меган.ЖДС-Рийм,тук също нелогично спиране в сравнение с други спирания,Мачида-Силва и Рийес-ОСП,Рейес-ОСП щеше да приключи като Жакаре-Уайдман ако имаше още поне 5 секунди до края в които съдията да вижда друго от лайф стрийм потребителите.Ама винаги мога да бъда оборен със спор,само че не ми се спори до издребняване.)