mishok написа:Aramis написа:Филма се казва "Мемоарите на един луд: Раждането на мишока". Става за гледане, не е толкова лош.
Що за мнение е това ? Не е и по темата!
Е какво се жалваш сега? Нали ме пита за заглавието на филма, който си гледал.
Ето сега ще пиша по темата. Ще разкажа, какво се случи миналата седмица в залата, в която тренираме УФЦ аз и Мишока. Няма да обяснявам подробно как протичат тренировките ни, то е ясно. Отиваме двамата с Мишока в залата, пускаме си клипчета на техники от нета и гледаме. Като приключим сме научили всичко до съвършенство, без отработване. Чиста работа. Оня ден обаче, се случи нещо различно. Тъкмо ни падна батерията на лаптопа и трябваше да приключим тренировката по-рано и през вратата влезе Халипи, нашия враг от съседната зала. Водеше със себе си 40 черни нинджи-негови ученици. Честно да ви кажа бяха си страшни. Черни качулки, шурикени, абе пълен арсенал. Аз се уплаших, разбира се, но Мишока запази хладнокръвие. Следващите действия станаха за секунди. Мишока преби всички нинджи. Направо ги разказа със тухли и душене от борбата. Беше страшно! Халипи реши да се оттегли за момента, но заплаши с Мосад. След това Мишока събра пребитите на един куп, прекръсти ги и им чете жития. После си тръгнахме. Ми май е това.
Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети
0 от mishok на 22 Ное 2012, 19:39
Що за мнение е това ? Не е и по темата!