RUSEV написа:Май мн фимли си гледал палячо? И не съм ти казвал "помиярин", а помияр, село такова...
Злобата ми е безкрайна към бавноразвиващи се фантазьори, дето пишат и се филмират по форуми, а на живо са някви пълни мишоци...
На улицата няма и в очите да ме погледнеш, защото си същия клоун, какъвто си и тука... и хич недей да ми говориш, че си охрана, че си много гоУем...
.
Тъпанарин на улицата направо ще те наплюя бе !!! Да работя, като охрана, но не съм много голям, понеже умишлено отслабнах и свалих мускулатура. То има охранители като вейки тука. Ние не биеме хората а само ги разтърваваме.
Злобен човечец си , ама и смешен иди за клоун някъде ха-ха-ха. Ако ме видел на улицата келеш с келешина.
Да съм ползвал гугъл преводач и за какво бе, дреме ми какво си написал : келеме ша-шав.
Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети
0 от RUSEV на 17 Окт 2012, 23:15
Злобата ми е безкрайна към бавноразвиващи се фантазьори, дето пишат и се филмират по форуми, а на живо са някви пълни мишоци...
На улицата няма и в очите да ме погледнеш, защото си същия клоун, какъвто си и тука... и хич недей да ми говориш, че си охрана, че си много гоУем...
Както казва GSP: "I am not impressed by your performance..."
Понеже си куха селска пръчка, използвай google translate да ти го преведе.