Най-големият сайт за бойни спортове

Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

Ситуации и решения, уличен бой, мръсни трикове и други сблъсъци извън залата.

Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети

0     Мнениеот sersem на 11 Мар 2011, 12:39

EDDIX написа:Още от малък 1во мен ме щавеха после аз се развихрих.И съм пребил толкова хора че и да искам немога да си припомния всички.

Вие господине, който сте пребил толкова хора, очевадно не сте на ясно колко крехък е човешкия живот, нима не сте си помислил, че е въпрос на време да попаднете на някой злопаметен човечец като мен например, или някой човек с пари, който срещу 10 000 че и по малко лева ще ви осигури 4 кубика земя отгоре ви, или няколко хиляди кубика вода в която да се разложите.
Но то е въпрос на междуушно съдържание а както знаем повечето побойници и бабайти го нямат.
Но това е природен закон, едно е дадено в повече друго хич го няма.
Съжалявам за хапливия тон, ама просто съм потресен от определени изказвания, някой хора просто живеят в някакъв си техен свят, без да осъзнават реалността.
Хайде със здраве и по спокойно.
sersem
sersem

0     Мнениеот EDDIX на 11 Мар 2011, 12:52

Тези неща за които говоря са от преди 2000та.Незнам на колко си но през 90те в района Ндк,Кравай,Аптека,Попа,Баба Яга и Визита. Си беше истинска Джунгла.Просто давам съвети на тинейджърите.Да НЕ правят мойте тинейджърски грешки.Да имах фул пари и пички но накрая от плейбой спортист от интелигентно семейство.Се превърнах в Наркоман крадец,боклук.
Вече от 7 години съм чист но още немога да въстановя това което имах. А камоли къде щях да съм ако не се бях правил на номер 1 като тинейджър.
Сега съм на 27 следвам,тренирам .Но мама ме храни и ми дава пари.Ебати излагацията.

1 съвет бийте се само когато е наложително.И ако тренирате яко изобщо няма да ви е до бой. Нали знаете колкото по-добре можеш да се биеш,толкова по рядко го правиш.
Аватар
EDDIX

0     Мнениеот kuzman на 11 Мар 2011, 14:31

Първо искам да направя един off-topic, просто понеже някои от нещата, които видях тук, ме изумиха. Много от вас говорят за "стриитфайтинг", биене на главички, скачане по глави и т.н.
Кой бил бияч, кой бил е*ач, кой на кого какво направил. Колко много ги чаткате нещата. Колко сте големи, колко много сте живяли. Че някои даже и више взели (EDDIX).
Абе, вие замисляли ли сте се, че преди много години, тук на територията на тази страна, са ставали неща, които могат да накарат косата на всеки да настръхне ? Говоря за Априлското въстание, Баташкото клане и още много други подобни паметни събития. Те са много по-страшни и искащи много повече смелост от кой да е "стриитфайтинг". И знаете ли защо са ставали тези неща ? Че да може такива, като вас, днес да са свободни, образовани и грамотни. А вие какво правите ? Говорите глупости, правите се на смели и корави, че на всичкото отгоре не можете да напишете собственото си име, без да допуснете правописна грешка.
Не искам да се правя на професор и да поучавам хората, ама повечето от писалите в темата си нямат и на идея, какво представлява майчиния им език, а говорят и дават идеи за улични сбивания.
Сега по темата.
При уличния бой е важно хладнокръвието и добрата преценка. Трябва да се направи всичко, че да не се стига до бой. Ако нещата отиват към конфликт, подгответе се психически и в първия удобен момент - нанесете удара (ударите), които могат да решат ситуацията във ваша полза. И ако мислите за доброто си и за доброто на близките си, не правете ексцесии от сорта на "сфалам го на земята и мо чупа раката" или "и тогаа мо ско4их на главата и така батка". Това ще ви докара само и единствено проблеми.
Аватар
kuzman

Град: Sofia

0     Мнениеот katana на 12 Мар 2011, 10:54

преди много години,когато аз се учех на ляв -десен на макевара,един стар човек ми отговори много просто на въпроса " как да се науча да се бия добре"..каза ми " просто не спирай да удряш" дали е имал предвид да не спирам да удрям макеварата и да не го занимавам с глупости ?? или ако се сбия да не спирам да удрям ?? не знам,беше отдавна...много неща преживяхме оттогава,той почина в затвора и така и не можах да разбера какво е имал предвид...
а сега като чета ,какво се пише тук-баси колко глупав е бил човека,който ми каза тези думи..колко глупав съм бил аз че съм го послушал...и как нищо не сме разбирали ,и още не разбираме от бой...
ма то за уличния бой си има стратегия,тактика,заучени неща ,и всички са стрийтфайтъри....всички тийнейджъри са корави копеУета,бият се всеки ден,бият се за пари по паркинги и гаражи,бият се в клетки в чужбина...
ех,фантазии...
а аз?? аз съм късоглед чичко ,пея в хора и не обичам да се бия....
п.п. ако някой не е схванал иронията-да намали времето в нета,и да пробва да се образова малко..поздрави
и ако смята че е завършен уличен бияч,има начин да се провери..
Аватар
katana

Град: Plovdiv

0     Мнениеот PitbullXxmotherfuckerxX на 13 Мар 2011, 09:31

kuzman написа:Първо искам да направя един off-topic, просто понеже някои от нещата, които видях тук, ме изумиха. Много от вас говорят за "стриитфайтинг", биене на главички, скачане по глави и т.н.
Кой бил бияч, кой бил е*ач, кой на кого какво направил. Колко много ги чаткате нещата. Колко сте големи, колко много сте живяли. Че някои даже и више взели (EDDIX).
Абе, вие замисляли ли сте се, че преди много години, тук на територията на тази страна, са ставали неща, които могат да накарат косата на всеки да настръхне ? Говоря за Априлското въстание, Баташкото клане и още много други подобни паметни събития. Те са много по-страшни и искащи много повече смелост от кой да е "стриитфайтинг". И знаете ли защо са ставали тези неща ? Че да може такива, като вас, днес да са свободни, образовани и грамотни. А вие какво правите ? Говорите глупости, правите се на смели и корави, че на всичкото отгоре не можете да напишете собственото си име, без да допуснете правописна грешка.
Не искам да се правя на професор и да поучавам хората, ама повечето от писалите в темата си нямат и на идея, какво представлява майчиния им език, а говорят и дават идеи за улични сбивания.
Сега по темата.
При уличния бой е важно хладнокръвието и добрата преценка. Трябва да се направи всичко, че да не се стига до бой. Ако нещата отиват към конфликт, подгответе се психически и в първия удобен момент - нанесете удара (ударите), които могат да решат ситуацията във ваша полза. И ако мислите за доброто си и за доброто на близките си, не правете ексцесии от сорта на "сфалам го на земята и мо чупа раката" или "и тогаа мо ско4их на главата и така батка". Това ще ви докара само и единствено проблеми.

пич,за всичко което каза си прав обаче това е сайт за бойни изкуства и бойни спортове и темата е специално уличен бой.не се очаква да говорим кой какво правел преди няколко века.Така че можеше почти сичко дето си писал да го пропуснеш и да дадеш съвета,който си дал накрая да изягваме боя. ;)
PitbullXxmotherfuckerxX
PitbullXxmotherfuckerxX

0     Мнениеот PitbullXxmotherfuckerxX на 13 Мар 2011, 09:58

Добре,всички казват,че да се биеш било тъпо,просташко,безсмислено и т.н.Само че вие ако сте против боя изобщо кво търсите в тоя сайт.Сега аз искам да разкажа няколко истории и да дам няколко съвета на по-неопитните(не си мислете веднага "той пък щото много опитен участвал съм в боксови срещи,владея муай тай,джудо и бразилско жиу жицу също съм участвал в десетки улични боеве и единствения ми изгубен бой е на ринга,но не искам да се фукам за това спирам).
Първият ми съвет е естествено боя да се избегне или трябва да защититите някой(тоест вие започвате боя),застанете в бойна позиция и се опитайтеда го питиснет до стена или нещо,което да го спъне преди другия да е застанал в позицията си.Ето един пример......
Веднъж един беше съборил малкия ми бвратовчед от колето и той паднал върху едни тухли и ме извика.Онзи беше на лостовете и пред него имаше една ниска тръба.Аз отидох зад него,доближих се и му извиках да се обърне.Той нямаше мято и след първия прав се спъна и падна.
Другият ми съвет е:Ако се биете с двама и сте прави и единия ви скача на гърба.Ако той само ви е хванал първо се оттървете от другия отпред,след това избутайте надолу ръцете на този,който ви е хванал,следва премятане с кимура.
Това е от мен ако искате още съвети или нещо да се правите на професори пишете лс ;)
PitbullXxmotherfuckerxX
PitbullXxmotherfuckerxX

0     Мнениеот katana на 13 Мар 2011, 10:54

ииихаааааааааа,ма ти си оня,нинджата от Тервел ,дет владе всичко....поклон ,мастър..
след като владееш муай тай трябва да сме те виждали на състезанията по гореспоменатия стил..я се представи ,че да се светнем кой шампион с един единствен загубен мач си .. а освен това гледам нацвъкал си един куп бойни изкуства ,които владееш -джудо-сподели с кой дан си ,че си го овладял вече,че и БДД набърка-би ли споделил кога и при кого го овладя,щот доколкото знам БДД във региона който си споменал не преподава никой,пък и всички коитого правят са ми приятели-трябва да се гордеят с такъв талант,ОВЛАДЯЛ бразилското джиу джицу....
и както каза ,това е сайт за бойни изкуства,та поназнайваме някои неща ,Владетелю на 10 стила ..но от друга страна се кефя на самочуствието ти,и явно грешната представа че тук хората пасат трева,и биха се впечатлили от тинейджър ,който е изтипосал 4-5 стила ,които ВЛАДЕЕ...
та ще се представиш ли на ,нас простосмъртните,които нямаме представа от бойни изкуства,и от уличен бой..
п.п. извинявай че се налага да те поправя,но след като владееш туй онуй поне научи как се пише на латиница box -е кутия,за разлика от boxing ,а kikbox трябва да е ритане на кутии за разлика от kickboxing..
да не говорим че ника ти издаа възраст не повече от 15 години :)
Аватар
katana

0     Мнениеот Aramis на 13 Мар 2011, 12:02

Katana не се впрягай. Както си видял и от по-предишни постове, тук са се събрали отряд черни качулки от спецподразделенията и безсмъртни улични боици. Кой владее 20 БИ, кой само 10, но се е бил 459432 пъти на улицата, кой от играч-плейбой се превръща в боклук и т.н.
Ние останалите в саксии сме расли понеже...
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.-Лао Дзъ
Аватар
Aramis

Град: София

0     Мнениеот PitbullXxmotherfuckerxX на 13 Мар 2011, 18:20

katana написа:ииихаааааааааа,ма ти си оня,нинджата от Тервел ,дет владе всичко....поклон ,мастър..
след като владееш муай тай трябва да сме те виждали на състезанията по гореспоменатия стил..я се представи ,че да се светнем кой шампион с един единствен загубен мач си .. а освен това гледам нацвъкал си един куп бойни изкуства ,които владееш -джудо-сподели с кой дан си ,че си го овладял вече,че и БДД набърка-би ли споделил кога и при кого го овладя,щот доколкото знам БДД във региона който си споменал не преподава никой,пък и всички коитого правят са ми приятели-трябва да се гордеят с такъв талант,ОВЛАДЯЛ бразилското джиу джицу....
и както каза ,това е сайт за бойни изкуства,та поназнайваме някои неща ,Владетелю на 10 стила ..но от друга страна се кефя на самочуствието ти,и явно грешната представа че тук хората пасат трева,и биха се впечатлили от тинейджър ,който е изтипосал 4-5 стила ,които ВЛАДЕЕ...
та ще се представиш ли на ,нас простосмъртните,които нямаме представа от бойни изкуства,и от уличен бой..
п.п. извинявай че се налага да те поправя,но след като владееш туй онуй поне научи как се пише на латиница box -е кутия,за разлика от boxing ,а kikbox трябва да е ритане на кутии за разлика от kickboxing..
да не говорим че ника ти издаа възраст не повече от 15 години :)

добре признавам джутото и БДД не съм,кой зн кво, не е като да съм гола вода изгубения ми мач е в бокса а по муай тай нямам съзтезания,но това не значи,че не съм добър и ако аз си нямам понятие от бой,то само най-великите професионалисти тр да имат пък как нацели,че прякора ми е мастъра lol
PitbullXxmotherfuckerxX
PitbullXxmotherfuckerxX

0     Мнениеот katana на 13 Мар 2011, 19:52

ми аз съм първи братовчед на Мишел дьо Нострдам,по майчина линия затва познах прякора ти ,както и познах че си на 15 години....щот по бащина съм Мак лауд....и щот съм малко пристрастен към Муай тай ,ми е особено интересно къде си се подготвил толкова добре...
Аватар
katana

ПредишнаСледваща

Назад към На улицата