Личен опит от улични боеве - заключения и съвети
Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети
По мое скромно мнение,бийте се само,ако сте непосредствено застрашени и не можете да избягате. Не ви трябва. Няма какво и на кого да доказвате. Подвийте опашка, тръгнете си, избягайте, скрийте се и не се занимавайте. Сигурно е удовлетворяващо да понапердашиш някой, който си го и заслужава, но стигне ли се до бой не може да се ограничите до побутвания и размени на технични комбинации,а после да си стиснете ръцете, както на транировка. Сакътлъци стават , а не върви после да го лежите някое животно или да ви застрелят/наръгат като такова. За чий? Добрите състезатели във всички спортове имат 2-3 отработени до съвършенство комбинации. Аз подготвям с леки ляв-десен или десен ляв противника и стоварвам маваши,ако открие торса. Ниското маваши не затруднява много равновесието, а черният дроб, диафрагмата и бъбреците са много оязвими - нетрениран човек винаги ще се срине. На улицата хвърляния не бих правил: 1/ ще го убия с първото успешно раменно, което го прати на асфалта, дори и да опитам да го задържа (особено ако няма ръкав) 2/ ще ми отнеме време да реагирам и да възвърна равновесие, ако има други нападатели. Така че : Умната!
-

Victor - Мнения: 56
- Град: София
В уличен бой най-ми харесват каратистите: докато застанат в стойка, докато се съсредочат и съм им влезнал, свалил съм ги на земята и съм ги напомпал яката.
Още като малък бях забелязал че като си вдигна кракът за ритник и често се подхлъзвам. Веднъж се бихме с един в казармата и пак се подхлъзнах, ама леко, но онзи така се хлъзна че падна и му вкарах два шута. Биехме се на трева.
Още като малък бях забелязал че като си вдигна кракът за ритник и често се подхлъзвам. Веднъж се бихме с един в казармата и пак се подхлъзнах, ама леко, но онзи така се хлъзна че падна и му вкарах два шута. Биехме се на трева.
-
Mishoka
- Град: София - МИлано
Mishok-и на колко си? Не си далеч от мен - Франция/Ним. Ходим ги бием заедно
? Аз бокс, ти бокс...
-
Ragnarous
- Град: Силистра
И аз ей ся,излизам да пия кафе,както си вървя две нинджи,какво да правя.........................
-
VAm
- Град: Стара Загора
Аз съм в Милано, ти къде във Франция си ?Ragnarous написа:Mishok-и на колко си? Не си далеч от мен - Франция/Ним. Ходим ги бием заедно? Аз бокс, ти бокс...
Абе аз не обичам да се бия, ама стане ли проблем не обичам да си подвивам опашката. Обаче, като опукам някого после ми стане кеф, което е грях, та за това гледам да не опуквам никого.
Ако е да биеме враговете на родината или да ги стреляме съм готов винаги.
-
Mishoka
http://daobg.com/index.php?showtopic=49635&pid=466235&st=120&#entry466235 Ето го Mishoka напомня ми на Edixx
-
MiguelCotto
MiguelCotto написа:http://daobg.com/index.php?showtopic=49635&pid=466235&st=120&#entry466235 Ето го Mishoka напомня ми на Edixx
Голяма работа съм нали ? Ха-ха-ха!!! Там не знам защо имам някакво ограничение за публикуване, ама ме боли дедовият калпак.
-
Mishoka
Ако е същият човек, значи е същият troll. Не се обиждай Mishok.
-
Ragnarous
- Град: Силистра
Ragnarous написа:Ако е същият човек, значи е същият troll. Не се обиждай Mishok.
Ти мене ли наричаш трол ??? Та аз съм един сериозно начетен човек.
-
Mishoka