Извод : Действай грубо , изненадващо и с максимална сила !
България над всичко !!!
Sunrise написа:Похвално че си помогнал на дядото но с тоя нож ще си изгубиш зъбите някъде.... Виждал съм пред една дискотека как един посегна с нож като тебе нищо не не прави и последствията бяха критични скачаха му по глвата в буквалния смисъл на думата... подобни неща са се случвали и с газови пистолети знам и случаи за палки бухалки които ги чупят в главите на притежателите им![]()
Ножовете са за путки,за хора които са несигурни в личните си способности за комплесари с чувство за малоценност и не забравяйте: Който нож вади от нож умира!!!
EDDIX написа:ПАК ви моля ,не ви питам дали е умно или не.А какъв полезен опит имате от това "гупаво"нещо:)
А имам 1 въпрос,много ми се иска като се збия,след като понапомпам противника разбира се.Да го хвана в Тай клинч и да го разбия с колена (като на тренировка),но все адреналина ме подлудява и едвам правя комбота с раце.Никога не стигам до коленете.Та имали някои ,който да се е бил с колена на улицата,и било ли е ефективно както е в залата.
Insensible написа:Здравейте на всички ... при мен най-големи щети като се бия причинявам с краката,но адски рядко ми се е случвало да използвам като 1 удар ударат с крак ! Защото,човек незнае какъв е човека срещо него ... може да тренира и той нещо,а ударат с крак може мн лесно да се блокира (искам да кажа че неподценявам противника колкото и смотан да изглежда)... а както казаха и мн други преди мен изненадата играе клучова роля в 90% от случаите... тези 10% който остават са за случайте в които този изненадващ удар не е попаднал в целта или на място което да нанесе максимално щети на противникаАз поне сваляли противника нанасям един - два удара с крак (не с всичка сила) в главата или градният кош и веднага следва клуч .... абсолутно при всички случаи,наблягам на клучовете на рацете предимно... мн по лесно ги чупя ако се налага
....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта
Re: Личен опит от улични боеве - заключения и съвети
0
от Insensible на 02 Яну 2010, 01:00