Най-големият сайт за бойни спортове

       

Нещо повече от просто уличен бой...

Ситуации и решения, уличен бой, мръсни трикове и други сблъсъци извън залата.

Нещо повече от просто уличен бой...

  1     Мнениеот ТедоОо на 26 Яну 2020, 20:36

Здравейте. Аз съм момче на 15, тренирам почти 2 години вече. Тренирам във фитнес зала и имам 3 месеца опит в кикбокса. Винаги съм си имал самочувствието когато стане въпрос за бой дори и на базик, фитнес, тяло и така нататък. Една вечер излязохме с моите приятели - нормална събота вечер, в малкия столичен квартал, с четирима мои приятели около 8 часа вечерта. Минаваме покрай главната уличка, пред денонощното магазинче. От улицата, измежду магазинчетата излизат около 10 човека, 6-7 от които бяха на възраст около 18-19-20 години. Останалите 3-4 бяха на нашата възраст с приятелите ми. Най-дребният от тях се оказа че се познава с моите приятели. Поздарвиха се, аз седях на страна,когато единият от тяхната групичка на нашата възраст почна да се заяжда, да бута и да псува моят приятел от нашата групичка. Тук нека спомена, че от всички мои приятели и всички момчета мои набори от тяхната групичка, аз бях най-едрият и високият - 76 кила, 1.80. И така с псуването и заяждането, докато въпросното тяхно момче удари първият удар. Големите от тяхната компаниика само седяха, гледаха и снимаха как започваше боя между "малките". Единият мой приятел успя някакси да избяга. Другият мой приятел се оказа, че се познава със абсолютно всичките дори и големите и не смееше да се включи в боя, затова само седеше на страната на големите и мълчеше, докато те подиграваха и него. Останахме аз, който все още не са нападнали, третият и четвъртият ми приятел, които бяха погнати от по-дребни от тях, но на наша възраст момчета. Големите ни бяха заобиколили и аз прецених че нямам друг избор и също се включих в боя. Аз и още двама мои приятели срещу двама дребни клечки и големите които само ни плашиха и ни обиждаха, докато ни снимат. Ние като нищо можехме да надделеем, но бяхме толкова уплашени, че не се защитавахме въобще. Боят приличаше на група актьори, които не си играят добре ролята. Аз успях да се измъкна и им избягах докато през това време моят приятел ги задържаше. 5 минути по-късно ми се обадиха и ми казаха, са ги пуснали да си ходят набити. И тримата, когато се видяхме на нищо не приличахме.

Като цяло ядох много бой от двама пикльовци, които имат големи хора зад гърба си и както се казва "на страхът очите са големи". Мина се един преглед в Пирогов и една седмица докато ми се оправи лицето. Поразпитах за най-дребното момче от тяхната компания онази нощ и разбрах, че въпросният Гошко нека го наречем, е най-тежкото копеле в квартала. Всеки, който попитах за него или се панираше като му чуе името или се не искаше да каже нищо и трябваше да му вадя думите от устата с ченгел. Най-сетне успях да разбера всичко за него. Кварталът, в който аз живея е сравнително малък и се познаваме много хора. Този Гошко, обаче познава абсолютно всеки един от квартала, познава и наркомани, наркотрафиканти, всичката измет на квартала. Това са били въпросните момчета на по 19, 20 години онази нощ зад гърба им. Той има високо самочувствие заради хората, които познава. Та всеки, който знаех, че се е замесвал с него, винаги случаят е свършвал с бой и после криене от Гошко. За този 1 месец в мен се внуши толкова много страх от това момче, и по-точно от хората, които познава и с които движи, които са зад гърба му. След и още няколко месеца разбрах цялата им схема - Гошко, момче на 13, 14, пропадняк, обаче богат, дава пари на тези "големи" около него. Става въпрос, че те движат с него из квартала, само защото го използват за парите му. Той не се разбира с майка му и баща му, употребявал е наркотици, движи с всичката измет на квартала и всеки, който питам за него се страхува, да не се замеси името му. Всеки му има страха и когато стане въпрос за него, бяга от разговор.

През цялото това време аз не бях го виждал по улиците. Докато онзи ден (някъде 2 месеца след боя) го видях отново с някакви големи мъже на спирката на автобуса. Аз бях вътре в автобуса, когато си засякохме погледите. Той веднага пона да вика "Ето го тоя, ето го тоя!" и тръгнаха към рейса точно на тази врата на която аз слизах. Аз ги видях и се опитах да им се изплъзна - сложих си качулка и шал и отидох да сляза до другата врата. Не съм напълно сигурен дали ме разпознаха от онази нощ, но когато аз се преместих на другата врата, те също дойдоха пак срещу моята. Автобусът вече отвори вратите и аз просто се обърнах леко настрани и тръгнах да слизам, те не ме видяха може би и се качиха. Така се разминахме. В автобуса беше почти празно, тъй като беше последната му спирка и вътре в него нямаше хора на моята възраст - имаше жени и мъже на около 60-70 годишна възраст, така че не ми се вярва да са тръгнали да гонят някой друг. Изкарал съм късмет с разминаването. Нямам възможността да се преместя в друг квартал (а и кой знае какво пак може да стане, никъде и никога не е гарантирано), дори и да почна пак с някое бойно изкуство, въпросът е там, че познава много хора и се води нещо като квартален бос, а иначе ако е сам не ми трябва нищо да тренирам, физически съм хиляди пъти по-силен. От онази нощ спрях да излизам толкова късно, спрях контакт с всички тези мои "приятели" ако мога да ги нарека и "предатели", почнах да се оглеждам навсякъде когато съм навън и някой път получавам параноя. Последните месеци вече съм по-спокен, но не се знае кога пак ще го видя. Някакви съвети?
ТедоОо
ТедоОо
 
Мнения: 1
Регистриран на: 26 Яну 2020, 19:40
Град: София-град

Re: Нещо повече от просто уличен бой...

  0     Мнениеот tralala10 на 07 Фев 2020, 02:56

тедо братчето ми не се притеснявай още си малък.... ако верно си 1.80 76 кила на 15 години и си тренираш всичко е до психика брат ми но не се плаши още си малък вредно е незнам дали ще прочетеш това което ти пиша не е съвет което ще ти дам но следващия път когато го видиш отиди при него съвсем добронамерено и го попитай защо така те тормози и в същото време му вкарай една деснячка както са те учили на тренировките вкарай му една деснячка пред по-големите или просто им кажи да правите 1в1 като е толкова отворен и му вкарай пак една деснячка още си малък и всичко е до психика изгради психика и не се притеснявай и не се плаши вредно е да знаеш :))) ноо ако нямаш сърце братчето ми не става ти
си го усещаш
tralala10
tralala10
 
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Ное 2019, 16:12
Град: street fame

Re: Нещо повече от просто уличен бой...

  0     Мнениеот shtangata83 на 22 Апр 2020, 21:13

alfa666 написа:Тралала правил ли си 1 вс 1 с някой ако да колко пъти и какъв беше резултата ?


Тралалата никакъв го няма
shtangata83
shtangata83
 
Мнения: 14
Регистриран на: 18 Дек 2019, 13:55
Град: Sofia


Назад към На улицата

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта

cron