Системата Крав Мага ?
7 мнения • Страница 1 от 1
Re: Системата Крав Мага ?
Ефектно е, но не е толкова приложимо, колкото се говори.
-
pitbulll08 - Мнения: 167
- Град: Бургас
Най-вече според зависи кой е срещу теб. Ако имаш опитен уличен "ножар" по-добре да тичаш, щото най-вероятно ще стане в кръв мага А сега сериозно - честно да ти кажа не съм чувал в България да има достатъчно добри инструктори, които да те подготвят добре срещу евентуален сблъсък на улицата. Крав мага и на мен винаги ми е била интересна система, но аз лично не успях да намеря треньор. Но на теб пожелавам успех
-
Боян29 - Мнения: 55
- Град: Нови пазар
Еми в Благоевград има клуб по Крав Мага! Казвам го щото ми е близко!
За мен , всичко това , което чета в интернет за Крав Мага е наистина преувеличено! Изкарват я като ,,перфектна система,, , която би ви помогнала във всяка една ситуация! Та даже я изкарват най-смъртоносната система в бойните изкуства.
Бившият ми учител по УШУ обаче я оплю тотално!
За мен , всичко това , което чета в интернет за Крав Мага е наистина преувеличено! Изкарват я като ,,перфектна система,, , която би ви помогнала във всяка една ситуация! Та даже я изкарват най-смъртоносната система в бойните изкуства.
Бившият ми учител по УШУ обаче я оплю тотално!
-
- Град: Дупница
Крав Мага е създаден за нуждите на „Цахал“ - Израелските отбранителни сили (ИД), а сега е включен в програмата за обучение на полицията, граничните войски, „Шабака“ (контраразузнаването) и различни специални сили - „Мистааравим "," Duvdevan "и др. В ежедневието не е приложимо.
-
KosmoLife - Мнения: 2
- Град: София
Мисля, че е по-добре да се занимавам с кикбокс
-
YuraUs87 - Мнения: 3
- Град: Торонто
Аз самият се занимавах с кикбокс, но чух за Крав Мага, но никога не съм се задълбочавал в него
-
krisp3658 - Мнения: 2
7 мнения • Страница 1 от 1