На 23 години съм.
Първите ми тренировки, бяха през далечната 1993 г. Тогава, тренирах Кунг-фу, при един тип, на име Ивайло, който за времето си беше единствения експерт в тази област. По-късно се навъдиха, разни знайни и не чак толкова треньори.
Следва пауза от няколко години, до времето когато започнах да тренирам таекуон-до, заедно с типажа писал над мен, както и с още няколко образа.
След това, отново пауза, после работа в СОТ 161 (не е реклама, поне не много ) където се тренираше Шотокан карате, при един от най-добрите инструктори в България, Иван Маранов. Така ме хвана амбицията да тренирам карате, като започнах малко по-усилено, при един друг Иван в клуб на име "Канку". Тренирах известно време, после пак пауза, която продължава до днес.
П.П.
Вдигам яко железа, както и муам здраво, яйца и много мръвка, за да има бицори, от което следва, че не съм толкова отпуснат тип.
Кой какво е тренирал
Re: Кой какво е тренирал
На 28 г.
Тренирал сам Таекуон-до като малък. После Бокс като тинейджър. По-късно живота ме завъртя и се оказах в Чикаго, където се забавлявах с BJJ Върнах се и се записах в клуб "Бокидо", където тренирам и до сега с почивки от време на време, за да подигам ДЖЕЛЕЗА
Тренирал сам Таекуон-до като малък. После Бокс като тинейджър. По-късно живота ме завъртя и се оказах в Чикаго, където се забавлявах с BJJ Върнах се и се записах в клуб "Бокидо", където тренирам и до сега с почивки от време на време, за да подигам ДЖЕЛЕЗА
-
И аз съм на 23. Тренирал съм малко Джудо и съвсем малко Кик бокс. Сега нямам възможност да се занимавам. От време на време само. Имам си една лежанка на двора и си потренирам на нея, както и понякога, много рядко shadow boksing. Абе мързел съм си общо взето
-
bodyMORj - Мнения: 49
Аз съм на 25. Като малък съм тренирал карате около година, след това около две години борба. А сега в момента от две години тренирам Ушу и това е моя живот!
-
- Град: Стара Загоро
На 19 г. съм (2004-2005 Айкидо) (2005-2006 Не тренирах нищо) (2006-2007 Кик-Бокс) (от 2007 здраво съм се захванал с фитнес )
-
- Град: Ямбол
На 15 години съм.С бойно изкуство все още не съм се занимавал но мисля след началото на учебната година да потренирам малко.Насочил съм се към няколко варианта-валей тудо,кик бокс или муай тай.От 2 години се занимавам с фитнес и мисля май месец другата година да се пробвам на републиканското по лег.Като много малък(3-5) съм тренирал плуване след това около 3-4 години футбол малко тенис на маса но за сега фитнеса ми допада най-много.
-
sme6kov - Мнения: 134
- Град: Варна
Аз съм на 18 години.От 3 години се занимавам със фитнес като паралелно с това тренирах година и половина карате киокушин.Сега лятото мързелувам и тренирам само с тялото си от дъжд на вятър .Тази есен се надявам да потренирам самбо или да продължа с киокушин
-
- Град: Varna