Зареждане

Спечели билети за маратона от китайските филми за бойни изкуства

Спечели билети за маратона от китайските филми за бойни изкуства
Публикувано на: Март 19, 2015 в 14:44 ч

Както вече съобщихме, в рамките на фестивала София филм фест, ще бъдат излъчени няколко емблематични за бойните изкуства заглавия.

Маратонът започва на 21 март с легендарния филм с участието на Брус Лий - "Пътят на дракона". Прожекциите са в столичния "Дом на киното".

В дните преди всяка прожекция от програмата в нашата Facebook страница ще публикуваме снимка въпрос за съответния филм и един от правилно отговорилите в коментарите под въпроса или на и-мейл [email protected] ще има възможността да спечели 2 билета.

Изтеглянето на победителя за всеки филм става сутринта в деня на излъчването. Печелившите могат да вземат билетите си от магазина за бойци на ул. Искър 16 в центъра на София, който е и на две преки от кинозалата.

Така първият победител ще стане ясен сутринта на 21 март. Той ще спечели два билета за "Пътят на дракона", който ще се излъчи в същия ден от 20:00. Веднага след това ще бъде пуснат въпроса за томболата и за следващия филм.

Ето и пълната програма на фестивала:

21 март, 20:00 - ПЪТЯТ НА ДРАКОНА (1972)
23 март, 18:00 - БЛИЗКИ СРЕЩИ ОТ СТРАШЕН ВИД (1980)
24 март, 18:30 - ДУЕЛ ДО СМЪРТ (1983)
24 март, 20:30 - МЛАДИЯТ МАЙСТОР (1980)
25 март, 18:00 - ОТВЪД ЗАКОНА (1986)
29 март, 15:00 - ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В КИТАЙ 2 (1992)

Вече може да откриете първия въпрос сред публикациите в нашата Facebook страница.

Свободното слово и свободният обмен на информация и идеи са основна част от ценностите на Хонконг и са гарантирани от Основния закон, изпълняващ ролята на конституция. Благодарение на това хонконгското кино има своя собствена идентичност и уникална харизма. Филмите от програмата „Хонконгски филми за бойни изкуства” са великолепни посланици на разнообразието и творчеството на Хонконг и дават прекрасен шанс на зрителите да опознаят част от Изтока чрез киното му.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес