Зареждане

Желаните съперници на Alistair Overeem

Желаните съперници на Alistair Overeem
Публикувано на: Март 6, 2017 в 14:00 ч
 
Alistair Overeem започна нов поход към голямата си мечта - титлата в тежка категория на UFC. На UFC 209 холандецът нокаутира зрелищно Mark Hunt, с което той се върна на победния път след поражението от шампиона Stipe Miocic.


След двубоя Overeem довери, че е изключително горд от себе си и представянето си в Октагона.

“Гордея се много. Гордея се и с отбора си. Заобиколен съм от страхотна група от хора. Може и да сме стари, но все още не сме приключили. Когато гледаме видео, виждаме много неща. Разучихме отлично опонента ни. Мисля, че когато комбинираме това с моите възможности, включително технически и атлетични, мога да се справя с всекиго.”

Alistair Overeem не успя да спечели титлата на UFC, след като загуби сблъсъка с шампиона Stipe Miocic. Следващият опонент на Miocic е Junior dos Santos. Ако бразилецът спечели, нищо чудно Overeem да получи нов шанс за титлата, имайки предвид успеха му над него през 2015 година. Ако пък не, холандецът изрази желание да се бие с най-горещите имена в дивизията.

“Готов съм да се изправя срещу Francis Ngannou. Готов съм да се бия и с Derrick Lewis. Ако Junior спечели срещу Stipe Miocic, готов съм да се срещна и с него. Това би било по-логичната стъпка за мен. Ще изчакаме и ще видим какво има на масата за мен”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес