Зареждане

Woodley: Животът ми бе по-добър, преди да стана шампион

Woodley: Животът ми бе по-добър, преди да стана шампион
Публикувано на: Март 7, 2017 в 15:00 ч
 
Шампионът на UFC в полусредна категория Tyron Woodley довери, че животът му най-вероятно е бил по-добър преди той да спечели титлата.


На UFC 209 “The Chosen One” защити пояса срещу Stephen Thompson, но понесе много критики за участието си в двубой, лишен от почти всякаква атракция.

Ето какво довери Tyron Woodley на пресконференцията след UFC 209:

“Сега много хора искат да ме видят как губя. Напрежението е голямо. Хората не разбират това. Те мислят, че щом си спечелил пояса, животът ти автоматично е променен. Ако трябва да бъда честен, преди да стана шампион, животът ми беше малко по-добър.”

Tyron Woodley отново застъпи тезата си, че той не получава достатъчно добро отношение от UFC, а причина за това е и цветът на кожата му.

“Феновете също са хора, те си имат своето мислене. Ако някой не харесва друг човек, заради цвета на кожата му, то няма значение дали се биеш или доставяш пощата - тези хора ще разсъждават така. Не искам да кажа, че ММА феновете са расисти, но те имат своето мнение. Особено и защото ние сме единственият професионален спорт, който им дава тази възможност. Тези хора вече имат тези идеи в съзнанието си.”

“Феновете също могат да се пробват. Ще дам пауза на мача, за да могат те да влязат в клетката. Аз ще изляза, а те ще ми покажат как да се справя по-добре. В крайна сметка, ако се тревожех какво казват феновете, нямаше да бъда сега в тази позиция. Аз обичам феновете. Те правят този спорт. Те правят UFC това, което е. Но аз съм човекът, който се бие, а това е най-трудната дивизия в света.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес