Зареждане

Woodley: Аз съм най-великият, а GSP ме избягва

Woodley: Аз съм най-великият, а GSP ме избягва
Публикувано на: Март 3, 2017 в 10:49 ч
 
Когато бе потвърдено, че легендарният Georges St-Pierre ще се завърне в Октагона, не малко хора очакваха, че той ще се опита отново да си върне титлата в полусредна категория на UFC.


Канадецът обаче реши да тръгне по различен път, изправяйки се срещу Michael Bisping за титлата в средна категория.

 Настоящият шампион в полусредна категория Tyron Woodley се надяваше, че ще получи възможността да се бие с GSP и да докаже думите си, че е най-добрият шампион в историята на тази дивизия. Той добави, че не е никак изненадан от това, че St-Pierre е решил да не се изправя срещу него.

 “Мисля, че аз съм най-добрият боец в историята на полусредна категория, защото никой не удря толкова силно, колкото мен. Освен това, аз имам най-добрата борба в дивизията и смятам, че съм най-завършеният боец като цяло”, заяви Woodley.

“А колкото до GSP, той няма желание да се бие с мен. Една от причините той да напусне спорта са сътресенията, които той получи. Той се качва в средна категория, а Michael Bisping няма репутацията на страйкър, който може да ти откъсне главата. Мисля, че GSP ме избягва. Ако той не иска да се бие с мен, това доказва, че аз съм най-великият в историята на полусредна категория”, добави “The Chosen One”. 

Утре вечер Tyron Woodley ще защитава за втори път титлата си, изправяйки се отново срещу претендента Stephen “Wonderboy” Thompson на UFC 209.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес