Зареждане

Wonderboy: Woodley ме нацели с най-доброто и не успя да ме довърши

Wonderboy: Woodley ме нацели с най-доброто и не успя да ме довърши
Публикувано на: Януари 23, 2017 в 09:15 ч
 
Tyron Woodley и Stephen Thompson отново ще се изправят един срещу друг на UFC 209 на 4 март, като “Wonderboy” ще получи втора възможност да спечели шампионския пояс в полусредна категория.


Двамата вече се срещнаха веднъж на UFC 205, а след истинско зрелище в Октагона, двубоят между тях завърши при равенство.

И до днес Thompson съжалява, че е пропуснал възможността да спечели титлата, но той също така осъзнава, че е “оцелял” след някои от най-добрите удари, които Woodley е бил в състояние да му стовари. Нещо, което му дава увереност преди втората среща помежду им.

“Тогава чувствах, че мога да се бия още три рунда. Чувствах се добре, чувствах се страхотно. Но не успях да дам всичко от себе си, просто не го направих. Не натиснах спусъка когато можех, като и до днес се обвинявам за това”, сподели Thompson.

“Tyron показа най-доброто от себе си и ме нацели с най-добрите си удари, като освен това ме бе хванал и в дълбока гилотина. И въпреки това, той не успя да ме довърши. Това ми дава гориво и огън отново да изляза срещу него. Да тренирам възможно най-здраво, знаейки това”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес