Зареждане

'Wonderboy' не иска да се бие с Georges St-Pierre

'Wonderboy' не иска да се бие с Georges St-Pierre
Публикувано на: Февруари 27, 2017 в 15:17 ч
 
Легендарният Georges St-Pierre се завръща в Октагона, макар и все още да не е ясно срещу кого ще се изправи той в първия си двубой след няколко години пауза.


Някои бойци сами изразиха желание да се изправят срещу канадеца, но претендентът за титлата в полусредна категория Stephen Thompson не е един от тях.

Той се познава отлично с GSP, имайки предвид, че е бил негов спаринг партньор и е участвал в подготвителните му лагери. Именно за това той смята, че би му било трудно да се бие с него.

“Би било гадно да се бия с него. Ще мразя деня, в който трябва да се изправя срещу човек, който ме е вдъхновил да опитам ММА. Той бе моето вдъхновение. И е добър мой приятел. Ще бъде трудно, дори от емоционална гледна точка, защото той ми е добър приятел. Но никога не се знае, какво ще ти предложат от UFC. Разбира се, ние двамата сме преди всичко бизнесмени и професионалисти. Това е малко като случая с Rory MacDonald. С Georges имаме малко по-добри отношения, отколкото с Rory. Не зная. Ще трябва да видим. Не бих го искал, но това е бизнес”.

“Wonderboy” довери, че няма търпение отново да види GSP в действие.

“Вълнувам се, че той се връща. Зная, че той не е спирал да тренира. Той отдавна е ММА боец. Винаги тренира и се развива. Той е най-добрият в полусредна категория за всички времена и се радвам, че отново е тук. Въпросът е, дали той все още го умее? Можеш да тренираш постоянно, но когато стъпиш в Октагона е малко по-различно. Но той е много интелигентен човек, който е заобиколен от добри хора. Ще видим”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес