Зареждане

Werdum за JDS: Мисли се за бразилския McGregor, но е смешен

Werdum за JDS: Мисли се за бразилския McGregor, но е смешен
Публикувано на: Февруари 22, 2017 в 16:00 ч
 
Бившият световен шампион в тежка категория на UFC Fabricio Werdum работи усилено по отношение на целта си, а именно - да си върне пояса, който загуби срещу Stipe Miocic.


В следващия си двубой Werdum излиза срещу Ben Rothwell на UFC 211 през май. Бразилецът вярва, че евентуален успех ще го доближи максимално до нов мач за титлата.

“Rothwell е опасен съперник. Той има победи над Barnett и Overeem. Опасен е, защото е и много едър. Той е силен и дебел тип, поради което трябва да подходя стратегически и да се бия интелигентно. От нас се иска да правим шоу, но понякога стиловете не съвпадат и трябва да знаеш как да използваш стратегията си. Най-важното нещо е победата и да вдигнат ръката ти в края на двубоя. Ако спечеля този мач, не мисля, че някой друг би заслужавал повече от мен да се бие за пояса”.

Шампионът Stipe Miocic ще защитава титлата си срещу друг бивш шампион - Junior dos Santos, като двубоят между тях ще се проведе на UFC 211. Werdum има загуби и срещу двамата, като той заяви, че няма предпочитания срещу кого би искал да се изправи след Ben Rothwell.

“Нямам предпочитания. Губил съм и срещу двамата, като бих искал да си отмъстя за това. Независимо дали е Miocic или Dos Santos, искам да си върна пояса. Ако е “Cigano”, ще бъде добре да го спра от това да бъде бразилският Conor McGregor. Напоследък той доста говори, но начинът, по който го прави, не му отива. Не го познавам добре, но цялото това нещо с “бразилския McGregor” не му пасва. Честно казано, направо си е смешно”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес