Зареждане

Wanderlei Silva бесен на бойците в Rizin

Wanderlei Silva бесен на бойците в Rizin
Публикувано на: Септември 27, 2016 в 18:00 ч
 
Веригата Rizin успя да зарадва дългогодишните фенове на ММА, уреждайки трети мач между легендите Mirco Cro Cop и Wanderlei Silva. Трилогията между двамата титани ще стане факт на 29 декември, когато те отново ще се изправят един срещу друг.


По време на пресконференция след последното събитие на Rizin през уикенда, разочарованият Wanderlei Silva разкритикува някои от настоящите бойци във веригата.

“Някои от вас се биха добре вчера, но други от вас - от младите бойци, ме разочароваха. Чувствах се засрамен. Вас ви беше страх да се доближите един до друг, имаше две или три минути без каквото и да е действие. Това не е UFC. Единственото нещо, което може да ви върне в тази компания, не е победата, а доброто представяне. Тук няма място за страхливи бойци. Или идвате да се биете, или си оставате у дома. Надявам се, че през декември ще се представите по-добре. В противен случай, повече няма да се върнете тук.”

Silva обеща и епичен трети мач с Mirco Cro Cop през месец декември.

“Mirko и аз ще покажем как се прави епичен двубой. Двама гладиатори ще изнесат истинска битка. Няма да видите двама уплашени бойци на ринга”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес