Зареждане

Всички обвинения от USADA към 'Cyborg' отпаднаха

Всички обвинения от USADA към 'Cyborg' отпаднаха
Публикувано на: Февруари 18, 2017 в 08:40 ч

Cristiane Justino е готова за завръщане в Октагона - Germaine de Randamie да трепери. Антидопинговата агенция на САЩ (USADA) проведе разследване след проблемния допинг тест през декември и установи, че всичко е в рамките на позволеното при състезателката.
 
"След като проведе разследване около обстоятелствата, довели до положителния допинг тест на Justino, USADA прие обяснението и за това, че лечението и със спиронолактон е започнало през септември след двубоя и в UFC Fight Night Brasilia и е било под лекарско наблюдение, а причината е била доказано медицинско заболяване. Това вещество е забранено от USADA, но за Justno официално получава разрешение да го ползва, заради медицинското си състояние, при което спиронолактон е най-подходящото лекарствено средство."

Тази новина е много добра за 31-годишната бразилка. 'Cybog' стискаше зъби през последните месеци, докато чакаше резултата от разследването. След като чу крайното решение на USADA, тя пусна следното съобщение в Facebook.
 
"Много съм щастлива, че USADA внимателно разгледаха случая ми и уважиха молбата ми, както и че се съгласиха да продължа използването на предписаните ми медикаменти. Очаквам да се завърна в Октагона възможно най-сро и да докажа, че аз съм най-добрата шампионка в женския ММА. Искам да благодаря и на своите фенове за тяхната непрекъсната подкрепа - така те направиха трудните времена за мен по-леки."
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес