Зареждане

Vitaly Minakov все още се определя за шампион в Bellator

Vitaly Minakov все още се определя за шампион в Bellator
Публикувано на: Февруари 23, 2017 в 15:00 ч
 
Vitaly Minakov се би в Bellator за по-малко от две години, но за него това време бе достатъчно да спечели четири мача и да стане шампион на веригата в тежка категория.


След последната си защита срещу Cheick Kongo обаче, руснакът се завърна в родината си и започна да се бие за една от местните вериги. Поради това титлата му в Bellator му бе отнета, макар и той все още да счита себе си за шампион.

Срещу DJ Linderman той ще опита да увеличи актива си на 19-0, като той вече има четири поредни победи, откакто за последно се би в Bellator.

“Договорът ми с Bellator все още е в сила. Ако не се лъжа, има още 8 мача. Сега се бия за Fights Nights Global, но продължаваме преговорите за по-добър контракт и намаляване на двубоите в Bellator”.

“Ако имаме късмет в преговорите с Bellator, ще продължа да се бия и там. Ако не, ще си търся силни опоненти в Fights Nights Global. Типично е, че ми отнеха пояса. Все пак не съм се бил там от четири години. Макар и да ми бе отнет пояса, поради причини, които не са спортни, аз се определям за шампион. Не съм губил мач. Просто бе формално решение.”

Относно следващия си съперник, руснакът довери:

“Linderman има много опит. Той има над 30 двубоя за различн организации. Той е силен и работи агресивно, все едно е №1. Това го прави опасен.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес