Зареждане

Видео: Какво се случи, когато успешен боксьор се пробва в ММА?

Видео: Какво се случи, когато успешен боксьор се пробва в ММА?
Публикувано на: Януари 18, 2017 в 18:47 ч
 
В последните седмици отново се заговори упорито за евентуална среща между Conor McGregor и Floyd Mayweather на боксовия ринг.


Говорейки в подкаста на Joe Rogan, бившият боец Brendan Schaub сподели увереност, че този двубой със сигурност ще се случи. Самият Joe Rogan отиде по-далеч, заявявайки, че Conor може и да спечели, ако бъдат приложени определени правила.

Въпреки това, според повечето хора, McGregor не би имал никакъв шанс в боксов двубой с една от големите легенди на световния бокс.

Един от водещите анализатори на HBO Max Kellerman също бе споделил мнение, защо според него подобна идея е налудничава.

“Очевидно това би бил голям бизнес ход, но всички на този свят с мозък знаят как би завършил подобен мач”, заяви Kellerman.

“На боксовия ринг Conor McGregor има нула процента шанс да спечели. В Октагона, Floyd Mayweather също има нула процента шанс за победа”.

“Намирам за невероятна липсата на респект към различните спортове. Сякаш хората мислят за бокса “о, това е бокс, аз съм голям и силен човек, просто ще се кача на ринга и ще се боксирам”. Не. Няма да го направиш. Наистина няма”.

“Същото нещо се отнася и за боксьорите, които си мислят, че могат да влязат в Октагона. Това е тотална липса на уважение към този спорт. Неуважение е и когато някой мисли, че може да спечели в спорта на друг човек. Имам предвид - хайде де.”

Въпреки че няма как да знаем със сигурност, какво би се случило ако мачът бъде уреден, един добър индикатор за това е опитът на изключително успешния на ринга James Toney да се пробва в ММА. На UFC 118 Toney се изправи срещу Randy Couture в Октагона, а нещата не завършиха никак добре за него:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес