Зареждане

Velasquez прави промяна в подготовката си, за да избегне контузии

Velasquez прави промяна в подготовката си, за да избегне контузии
Публикувано на: Май 2, 2016 в 15:00 ч
 
 Cain Velasquez не е влизал в клетката откакто остави титлата на тежката категория в ръцете на Fabricio Werdum през юни 2015-та. Бившият шампион беше принуден да се оттегли от дългоочаквания им реванш тази година заради проблеми с гърба.
 
Преди загубата си от Fabricio Cain имаше проблеми в продължение на близо 2 години с раменете си. В резултат на неговите, а и на контузиите на Khabib Nurmagomedov, президентът на UFC Dana White определи Американската кикбоксьорска академия като зала от каменната ера заради методите им за подготовка.
 
С наближаването на срещата между Velasquez и Travis Browne в UFC 200, Cain споделя, че ще промени малко навиците си и ще олекоти спаринг срещите си, за да избегне контузия.
 
"Телата ни се променят след всяка контузия, а в крайна сметка най-важното е да се осъщетстви срещата - не само за мен, но и за феновете. Не искам да стоя отстрани и да гледам, искам да бъда активен и да се бия. Затова съм тук, това ми е работата - обичам какво правя и искам да го правя. Смятам спарингите от три пъти седмично да ги направя на два или един на седем дни. В кондиция съм, във форма, имам и опита - това е всичко, което ми е необходимо."
 
Мъдро решение.
 
При евентуална победа над "Hapa" Cain би могъл да се окаже претендент за титлата срещу победителя от срещата между Werdum и Stipe Miocic в UFC 198.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес