Зареждане

Уреждат нов двубой между Cain Velasquez и Fabricio Werdum?

Уреждат нов двубой между Cain Velasquez и Fabricio Werdum?
Публикувано на: Септември 15, 2016 в 09:32 ч
 
След като преживя година, изпълнена с ангажименти, спечелена титла и последвалата й защита, шампионът на UFC в тежка категория Stipe Miocic иска да си вземе заслужена почивка.


През уикенда Miocic нокаутира Alistair Overeem в Кливланд и защити титлата си. И докато феновете му се чудят, срещу кого ще се изправи той в следващия си двубой, самият Stipe е заявил, че иска малко време извън Октагона.

Очаква се с оглед на желанието на Miocic да си почине, UFC да организира двубой, който да задържи интереса към тежка категория на компанията. TalkMMA съобщи в Туитър, че UFC вече обсъжда идеята за нов мач между бившите шампиони Cain Velasquez и Fabricio Werdum в началото на 2017 година.

Fabricio Werdum е един от двамата бойци до този момент, успявали да постигнат победа над Cain Velasquez. Това се случи в Мексико Сити през месец юни 2015 година, когато бразилецът успя да отнеме на Velasquez титлата в тежка категория.

И двамата постигнаха победи над Travis Browne в своите последни двубои, не криейки желанията си отново да се бият за шампионския пояс в тежка категория, който вече са притежавали.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес