Зареждане

UFC вече не предоставя записи на бойците и треньорите

UFC вече не предоставя записи на бойците и треньорите
Публикувано на: Февруари 16, 2017 в 09:45 ч
 
Изучаването на опонентите е от голяма важност в ММА, а и в спорта изобщо. Знаейки силните и слаби страни на своя опонент, ти можеш да увеличиш шансовете си за успех.


Brandon Gibson, треньор в залата Jackson-Wink, изненадващо разкри, че от UFC са го уведомили за наглед доста странно решение. А именно, че компанията вече няма да осигурява на треньорите и бойците кадри с техните следващи опоненти, а вместо това те ще трябва сами да си закупят услугата UFC Fight Pass.

Ето какво написа Gibson в Twitter:

“Току-що получих имейл от UFC, че треньорите и бойците вече няма да получават записи, като ние ще трябва да използваме Fight Pass”.

“Можете ли да си представите, как например в NFL казват на треньорите просто да гледат DVR записи на мачовете, които искат да проучат? Изследването на двубои води до по-добри мачове и завършеци”.

“В миналото получавахме zip линкове, които трябва да свалим. Fight Pass абонаменти не се предлагат, като ние ще трябва сами да си ги платим. Аз вече имам такъв абонамент, но проблемът е, че Fight Pass не е добър начин да се проучва опонент. Там няма забавен каданс, като е трудно да се превърта и т.н.”

Друг проблем в случая е, че UFC Fight Pass не предлага абсолютно всеки двубой, което също затруднява треньорите и бойците в използването му за проучване на съперници.

“През миналата година съм тренирал трима от бойците, попаднали в Топ 10 на най-добрите нокаути. Постигнахме това, благодарение на проучване на съперниците и съставянето на план. Fight Pass не е решение за топ треньорите, които наистина искат да изследват записи. Подразнен съм от липсата на подкрепа от страна на UFC към треньорите и бойците”, довършва Gibson.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес