Зареждане

UFC обмисля организирането на събитие в Русия

UFC обмисля организирането на събитие в Русия
Публикувано на: Август 24, 2016 в 16:00 ч
 
Khabib Nurmagomedov се превръща във все по-голяма звезда на територията на Русия, като за това свидетелства и начинът, по който той буквално бе обграден от фенове по време на посещението си на шопинг център в столицата Москва наскоро.


Боецът от лека категория на UFC все още няма записано поражение на сметката си, като най-престижната ММА компания на планетата вече планира и организиране на събитие на територията на Русия, разкри лично президентът на UFC Dana White.

“Позволете ми да покажа малко любов към Khabib. Той наистина ме изпълва, и макар и все още да не съм му давал каквато и да е информация, очевидно да го видим да се бие в Русия не би било никак лоша идея”, заяви White.

UFC отдавна изследва възможностите за организиране на шоу в Русия, макар и до днешна дата това никога да не се е случвало. Със сигурност обаче евентуално шоу, особено и с участието на местен любимец като Khabib Nurmagomedov, би предизвикало истинско вълнение сред руските почитатели на ММА.

Това би било отличен ход от страна на UFC и спрямо продължаващата политика на компанията за изследване на нови територии.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес