Зареждане

UFC не може да постигне договорка с Georges St-Pierre

UFC не може да постигне договорка с Georges St-Pierre
Публикувано на: Септември 29, 2016 в 15:00 ч
 
Завръщането на легендарния Georges St-Pierre в Октагона продължава да е обвито в мистерия, имайки предвид, че вече няколко месеца нищо конкретно не се случва по въпроса. Твърди се, че той преговаря с UFC, но резултат от въпросните преговори така и няма.


Наскоро GSP заяви, че “топката е в полето на UFC”, ала президентът на компанията Dana White отново сподели песимизъм, че някога отново ще видим St-Pierre обратно в действие.

White е на мнение, че GSP не желае истински да се завърне в клетката, като поне това говорят преговорите, които той води с компанията.

“Слушайте, продължаваме да говорим едно и също. Georges е страхотно момче, като той винаги е бил страхотен посланик на този спорт. Знаете, че аз поставям под въпрос това, доколко той истински желае да се бие отново. Просто не го вярвам. Той казва, че ще се завърне от вече три години. Дори и с бойци, с които сме имали много проблеми в преговорите, като например Brock Lesnar и Tito Ortiz, някак сме успявали да стигнем до договорка. С Georges просто не можем да се договорим. Поради това и поставям под въпрос реалното му желание да се бие отново.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес