Зареждане

UFC 208: Jacare Souza срещу Tim Boetsch на 11 февруари в Бруклин

UFC 208: Jacare Souza срещу Tim Boetsch на 11 февруари в Бруклин
Публикувано на: Януари 7, 2017 в 08:58 ч

Не искаме да омаловажаваме постиженията на Tim Boetsch, но едва ли това е бил опонентът срещу когото Ronaldo Souza се е надявал да се изправи при завръщането си в Октагона. Независимо от това "Jacare" е подписал договора и ще се изправи срещу "The Barbarian" в UFC 208 на 11 февруари в Бруклин, Ню Йорк.

Souza, който последно победи Vitor Belfort в UFC 198 миналия май, трябваше да се бие срещу Luke Rockhold през ноември, но Luke бе изваден заради контузия. Преди това майсторът на събмишъните загуби със съдийско решение от Yoel Romero, което прекъсна серията му от 8 поредни победи.

A Boetsch в момента се радва на серия от две победи, като последната бе срещу Rafael Natal в UFC 205 през ноември. Тези две победи прекъснаха серията му от три поредни загуби и му заслужиха двубой срещу топ боец като "Jacare".

Двубоят обаче е малко странен, защото Souza е на 3-то място в категорията и се очакваше да се бие скоро за титлата, докато Boetsch е на 14-то място. Въпреки това Tim със сигурност ще направи всичко по силите си, за да изненада Souza и да се докаже като боец.

Какви са вашите прогнози за тази среща?

UFC 208 се очаква да бъде предвождано от първия шампионски двубой в категория перо между Holly Holm и Germaine de Randamie.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес