Зареждане

Tyron Woodley се похвали: Аз съм най-добрият в полусредната категория

Tyron Woodley се похвали: Аз съм най-добрият в полусредната категория
Публикувано на: Февруари 19, 2017 в 12:45 ч

След само един шампионски двубой и една спорна защита на титлата, настоящият шампион в полусредната категория на UFC, Tyron Woodley все още има какво да доказва, особено при завръщането на Georges St. Pierre. Въпреки все още зеленото си шампионско резюме, "The Chosen One" няма никакво съмнение в това, че е най-добрият в полусредната категория, който някога е стъпвал в клетката.
 
"Не че искам да запуша устата на критиците и хейтърите, но аз съм най-добрият боец в полусредната категория, който някога е излизал в Октагона. Ще продължавам да побеждавам и да го доказвам.

Знам че е така. Треньорите ми знаят, че е така. Аз съм с много повече умения от Georges St. Pierre. Удрям по-силно. Той беше най-великия за всички времена. Но знам, че имам уменията, имам способността и мога да продължа да нокаутирам всички и един ден ще ме помнят като най-великият боец в полусредната категория на UFC."

Woodley сподели, че трябва да победи Stephen Thompson в UFC 209 на 4 март, ако иска да докаже уменията си срещу имена като GSP, Conor McGregor, Demian Maia Robbie Lawler и Jorge Masvidal. Това обаче не е никак лесна задача, особено след последния му двубой с Thompson през декември, който беше изключително оспорван.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес