Зареждане

Треньорът на Wanderlei Silva: Той самият вече не желае да се състезава

Треньорът на Wanderlei Silva: Той самият вече не желае да се състезава
Публикувано на: Декември 1, 2015 в 15:00 ч

На легендата Wanderlei Silva му предстои повторно изслушване пред Атлетическата комисия на Невада, насрочено за 30 ноември. По време на предишното изслушване Silva бе глобен с $70 000 и получи забрана да се състезава за неопределено време.

Изслушването и повторно изслушване са относно това, че боецът буквално избяга от случаен допинг тест на атлетическата комисия. От комисията разчетоха това бягство все едно той е знаел, че ще се провали на теста, понеже е използвал забранена субстанция.

Дългогодишният ММА треньор на Silva, Rafael Cordeiro, наскоро коментира пред  Ariel Helwani в The MMA Hour случилото се: "The Axe Murderer" вече не иска да се бие, поне за сега.

"Мисля, че той самия не желае вече да се състезава", каза Cordeiro "Той иска да се оттегли за известно време, просто иска да провежда семинари по целия свят. Мисля, че кариерата му е ... просто той не иска да се бие.“
 
"Това е моето мнение. Не мога да знам какво ще се случи в бъдещето. Но, за да съм честен с вас, когато погледна Wanderlei сега виждам човек, който желае да разкаже и да запознае целия свят със смесените бойни изкуства. Мисля, че това е, от което той има нужда сега. Това търси.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес