Зареждане

Треньорът на Vitor: Време е да спрем, да се съмняваме в Weidman

Треньорът на Vitor: Време е да спрем, да се съмняваме в Weidman
Публикувано на: Май 26, 2015 в 08:46 ч

Chris Weidman направи добро изявление срещу всички фенове, които не го харесваха, след като успешно защити титлата си в средната категория срещу Vitor Belfort.

Шампионът се обърна към всички след победата си в UFC 187.
 
"Спрете да ме подценявате. Това е последната покана към вас, да се включите в отбора."

Weidman се справи бързо с опасния Belfort, побеждавайки го още в първия рунд. Изглежда това беше достатъчно да заслужи уважението на треньора на бразилеца, Gilbert Burns.
 
"Weidman е корав атлет и има причина да е побеждавал Anderson и Lyoto. Както той вече каза, време е да спрем да се съмняваме в него."

Burns сподели, че Belfort е започнал двубоя добре и че е бил в най-добрата форма, в която може да бъде някой опонент на Weidman. Belfort нанесе няколко силни удара в началото на рунда, което принуди Weidman да премине в защита, секунди преди американецът да отвърне на ударите.
 
"Vitor започна много добре, знаехме че Weidman ще е бавен в началото, което точно така се случи, защото той не нанесе нито един удар. Vitor нанесе добри удари, но Weidman удържа на натиска и събори Vitor с прецизна точност. Позиционира се добре, удря силно и зае доминираща позиция, което утвърди победата му."

Вие вече вярвате ли, че Weidman е заслужилият шампион?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес