Зареждане

Треньорът на 'Rumble': Той заслужава да бъде шампион

Треньорът на 'Rumble': Той заслужава да бъде шампион
Публикувано на: Март 23, 2017 в 10:07 ч
 
Треньорът на Anthony Johnson Henri Hooft е оптимист, че “Rumble” ще спечели шампионската титла на UFC в полутежка категория срещу Daniel Cormier на UFC 210. Той добави, че според него Johnson заслужава да грабне пояса.


“Anthony заслужава титлата. Той положи много усилия в тази посока, като винаги е на линия и е истински последовател на тази игра. Също така, е наистина добро момче. Той ще бъде добър шампион и ще представлява UFC много добре. Но поне за мен, това е и лично. От много години работим заедно и станахме близки. Винаги е хубаво да имаш и пояс.”

“Rumble” не успя при първия си опит да спечели титлата срещу Daniel Cormier, но сега ще има шанса да грабне реванш на 8 април.

“При първия му мач с DC се случиха много неща. Той прибърза, когато DC беше наранен, защото DC не е човек, когото можеш да нокаутираш просто така. Той се е бил с всички онези момчета от тежка категория и корав тип, който никога досега не е бил нокаутиран. За нас това бе един урок, като се надявам, че този път Anthony ще бъде по-търпелив и всичко ще се развие по-добре.”

Според Henri Hooft, едва ли двамата бойци ще предложат нещо различно в сравнение с първия двубой, като по-скоро всичко ще опре до това, кой иска повече победата.

“И двете момчета са отдавна в играта, като те добре знаят как се бие другият. Няма някакви тайни между тях. Anthony, разбира се, работи върху някои неща, но той няма как да стане борец на олимпийско ниво за само няколко месеца. А DC няма как да се превърне в страйкър от нивото на Anthony. Кой ще спечели? Този, който го иска повече.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес