Зареждане

Треньорът на GSP иска да го види срещу McGregor или Bisping

Треньорът на GSP иска да го види срещу McGregor или Bisping
Публикувано на: Февруари 21, 2017 в 09:59 ч
 
Главният треньор в Tristar Firas Zahabi говори за предстоящото завръщане на легендата Georges St-Pierre в Октагона.


GSP напусна спорта през 2013 година, след като защити за девети пореден път титлата си в полусредна категория, преди канадецът все пак да вземе решение да се завърне. Поредните му победи при отказването му бяха 12.

Бившият треньор на St-Pierre Firas Zahabi сподели, че се надява завръщането на канадеца да бъде “епично”, визирайки евентуален “супердвубой” със Conor McGregor или Michael Bisping, например

“Наистина се радвах, когато се шумеше за двубой с McGregor или Bisping. Мисля, че това биха били два епични двубоя. Единият би бил на по-ниско тегло, а другият - на по-високо. Но това са наистина интересни мачове. Разбира се, Tyron Woodley е шампионът в полусредна категория, но той трябва да се бие със Stephen Thompson. А ако “Wonderboy” спечели, те сигурно ще имат трилогия.”

“Мисля, че титлата в полусредна категория не е нещо, за което Georges мисли в момента. McGregor е мегазвезда, а ако го изправите срещу Georges, надали ще има човек по света, който да не иска да гледа този двубой. Смятам, че дори и хората, които не са ММА фенове, биха гледали.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес