Зареждане

Треньорът на CM Punk сигурен: Той ще става по-добър

Треньорът на CM Punk сигурен: Той ще става по-добър
Публикувано на: Декември 9, 2016 в 12:00 ч
 
Бившият кечист CM Punk дебютира в света на ММА на събитието UFC 203, когато той бе пребит от съперника си Mickey Gall още в първи рунд - нещо, което накара много хора да коментират, че Punk не заслужава да получи втори шанс в Октагона. 


И действително, когато подписа договор с UFC през 2014 година, Phil Brooks разполагаше с “нула” опит в ММА. Той тренира усилено под ръководството на популярния треньор Duke Roufus, но срещу Mickey Gall той не показа да е научил много.

Duke Roufus обаче е твърдо уверен, че CM Punk ще изглежда по-добре в следващия си двубой, защото той продължава да тренира усилено и да се готви под негово ръководство.

“Личностите са тези, които тласкат този спорт напред. Той ще стане по-добър. Очевидно той не се представи по начина, по който ние искахме. Той правеше някои неща наистина добре, но в мача те не се случиха. Ще отнеме време. Но най-хубавото е, че Phil има невероятно отношение към нещата и е благодарен на възможността, която получава. Той ще стане по-добър.”

Roufus разкри, че CM Punk вече дискутира бъдещето си с президента на UFC Dana White.

“Те вече разговарят. Говорих с Punk и той е обнадежден. Ще видим. Dana White винаги има добра рецепта за това, което е най-добре за спорта”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес