Зареждане

Tony Ferguson зa McGregor: Парите го накараха да омекне

Tony Ferguson зa McGregor: Парите го накараха да омекне
Публикувано на: Февруари 23, 2017 в 09:13 ч
 
Tony Ferguson е наясно, че евентуален успех над Khabib Nurmagomedov би му осигурил и двубой за титлата в лека категория срещу шампиона Conor McGregor.


“El Cucuy” говори за начина, по който разсъждава относно кариерата си и довери, че в този аспект той се различава много от ирландската суперзвезда.

Ferguson заяви, че все още не счита себе си за №1 в категорията, като той остава скромен и наясно, че не трябва да спира да работи, ако иска да бъде най-добрият.

“Абсолютно не”, отговори Ferguson на въпрос, дали победа над Khabib ще го направи №1 в лека категория. “Това е разликата между мен и всички останали. Очевидно все още не съм имал достатъчно на брой безкомпромисни победи. Дотогава си оставам ученик”.

Tony Ferguson увери, че винаги ще остане здраво стъпил на земята и ще остави действита му в Октагона да говорят сами за себе си.

“Няма да започна да мисля, че съм най-великият или да се фокусирам върху Conor. Ще остана не земята и ще продължава да си проправям сам пътя към победата. “TSKYH” е татуирано на ръката ми. Това означава “Think Strong Keep Your Head”. Това означава да не летя в облаците”.

Според “El Cucuy”, парите и славата не са се отразили добре на Conor McGregor, макар и ирландецът да се превърна съвсем наскоро в шампион на две категории по едно и също време в UFC.

“Парите накараха McGregor да омекне. Казвам “McNuggets”, защото той е направен от фалшиви материали, онази розова гадост от McDonalds, която никой не иска. Дали изглеждам малко бесен, като говоря за него? Да, малко съм изнервен. Истинският мач е между мен и Khabib. Той е 24-0. Пич, аз забравих колко победи имам. Дори вече не ми пука за това. Тези числа продължават да се увеличават”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес