Зареждане

Tony Ferguson: Очаквам 'Wonderboy' да пребие Woodley

Tony Ferguson: Очаквам 'Wonderboy' да пребие Woodley
Публикувано на: Март 3, 2017 в 14:00 ч
 
Макар самият той да има тежък двубой с Khabib Nurmagomedov на UFC 209, Tony Ferguson даде прогноза и за другото голямо събитие на вечерта - срещата в полусредна категория между Tyron Woodley и Stephen Thompson.


Между Ferguson и Woodley прехвърчаха искри, след като “El Cucuy” сподеи мнение, че неговият двубой с Khabib би трябвало да бъде основното събитие на вечерта. Woodley пък отвърна, че това няма как да е така, защото той е безспорният шампион на UFC в полусредна категория.

Ferguson обаче не пропусна да отговори.

“Чух, че той ми е отговорил. По-добре обаче той да внимава, защото аз спечелих The Ultimage Fighter, биейки се на 170 паунда”.

“El Cucuy” спечели TUF именно в полусредна категория, преди да се премести в лека. Той довери, че на този етап не обмисля нова смяна на категориите, докато правилните шампиони са налице.

“На 170 имаме добро момче като Stephen Thompson. Знаете ли какво? Титлата трябва да се държи от някой страхотен като него. Защото шампионите се създават в тъмнината, бейби. Ние нямаме нужда от светлините. Това е за всички останали. Max Holloway държи титлата на 145. Това е готино, човече. Тя е в добри ръце сега. Няма нужда да слизам в тази дивизия.”

“Ако говорим за 170, очаквам Stephen Thompson да пребие Tyron Woodley. Надявам се да видим добър мач, а “Wonderboy” да спечели. Ако титлата се държи от него, няма да има нужда се качвам в полусредна категория. Защото там, откъдето идвам, ние имаме категории, бейби. Уважавам това. С радост ще държа пояса на 155 за дълго време”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес