Зареждане

TJ към Cody: Пусни видеото, все ми е тая

TJ към Cody: Пусни видеото, все ми е тая
Публикувано на: Март 22, 2017 в 14:05 ч
 
Cody Garbrandt не спира да повтаря, че разполага с видео кадри от тренировъчна сесия, на която той нанася нокаут на следващия си опонент в Октагона TJ Dillashaw.


Dilashaw обаче от своя страна заяви, че изобщо не му пука, че “No Love” Cody има подобни кадри, тъй като в крайна сметка, става дума само за една тренировка. Той дори прикани Garbrandt да пусне видеото и да се свършва с това.

“Това е просто една шибана тренировка! На кой му пука наистина? Ако искат да пускат видеото, няма как да ми пука по-малко от това. Първо, дори не мисля, че това се е случило, и второ - това е просто една тренировка и няма как да ми дреме. Трябва също така да видят часовете, в които не спирам да ритам задника на Cody и го карам да плаче.”

“Това хлапе е кораво, не ме разбирайте погрешно. Да, Cody има своите добри дни, но ако говорим в проценти, аз имам 75% от тези добри дни. Аз съм отгоре. Определено се чувствам като човекът, който е отгоре в тази ситуация”.

TJ сподели, че не е научил нещо ново за Cody по време на дните, в които те са били треньори в TUF.

“Не съм научил нещо ново, по-скоро потвърдих впечатленията си, а именно - че той е завършен идиот. Той не е много умен и лесно се пали. Всичко, което той знае, е да си прави прическата, да си изтънява веждите и да се пали лесно.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес