Зареждане

TJ Dillashaw залага 100 бона, че ще победи Dominick Cruz

TJ Dillashaw залага 100 бона, че ще победи Dominick Cruz
Публикувано на: Септември 26, 2016 в 14:00 ч
 
Шампионът на UFC в категория “петел” Dominick Cruz има две опции пред себе си за следващия си двубой. Едната е той да даде реванш на TJ Dillashaw, срещу когото спечели и титлата си през месец януари тази година, или да защитава пояса срещу Cody Garbrandt, който е с десет поредни победи в своя ММА актив.


TJ Dillashaw е изключително настоятелен в желанието си отново да се бие с Cruz, като той дори предложи на шампиона облог в размер на 100 000 долара.

Dillashaw използва социалните мрежи, за да отправи своето предизвикателство, като ето какво заяви той:

“Първо трябва да поздравя Dominick Cruz за завръщането, което той осъществи. Но време е да покриеш приказките си с пари. Уморен съм от всичката драма и говорене на глупости, за да получа този реванш. Готов съм да заложа 100 000 долара, че ще те победя в реванша. Ако ти победиш, аз ще се бия без пари, ако загубиш - покриваш облога ми. Време е да го направиш или да замълчиш!”

“Вярвам, че съм по-добрият боец и искам да го докажа. Къде си? Не бъди уплашен, приятелче. Нещата са реални. Говориш за мачове за пари, ето ти един такъв! Аз очевидно вярвам в себе си. А ти?”


Друг от претендентите за двубой с Cruz Cody Garbrandt не пропусна да се намеси в Туитър, заявявайки, че може да "смачка" и двамата бойци, също така намеквайки, че TJ Dillashaw е употребявал допинг в миналото. "Ще ви смачкам и двамата. TJ, ти не си същият, откакто Антидопинговата агенция е в играта!"
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес