Зареждане

TJ Dillashaw за Cody Garbrandt: Ще го пречупя!

TJ Dillashaw за Cody Garbrandt: Ще го пречупя!
Публикувано на: Януари 15, 2017 в 14:00 ч

TJ Dillashaw и Cody Garbrandt изглежда рано или късно ще се срещнат, тъй като враждата между двамата бойци от категория петел расте с всеки изминал ден.

Garbrandt победи Dominick Cruz в UFC 207 през декември и взе титлата в категорията. Малко след това стана ясно, че следващия двубой на новия шампион ще бъде реванш с Cruz или битка с бившия си съотборник TJ Dillashaw.

Първоначално Garbrandt заяви, че ще даде реванш на Cruz, но войната на думи между него и Dillashaw стане толкова ожесточена, че е напълно възможно той да е следващия му опонент.

В скорошно интервю Garbrandt заяви, че Dillashaw е бил само във вреда, докато е пребивавал в отбора им.
 
"Нямам нищо против да сритам задника на TJ. Той беше като раково образувание за нашия отбор. Нещата с него са лични.

Ще спестя по 60 долара на всички, които смятат да си плащат за да гледат този двубой, като публикувам видеото в интернет как го нокаутирам. Той разправя, че ме е разплаквал по време на тренировките. Това не е вярно. Не бях аз този, който гледаше тавана, след като бе нокаутиран."

Dillashaw бързо върна отговор.
 
"Той знае, че да защитава титлата си срещу мен ще е доста труден двубой.

Имали сме много тренировки заедно и той знае колкото добър боец съм. Той знае, че сам не иска да се изправя срещу мен, но какво може да направи?

Тренирали сме поне няколко години. В спарингите е различно, но ако трябва да броим резултат там, то аз съм победителя. Печелих в 75% от случаите.

Знам, че съм в главата му. Не само това, а и съм по-добрия боец. Играта ми е по-добра и съм по-опасен. Той има една деснячка и бързина, но ще го натисна и ще го пречупя."

Отношенията между двамата бивши съотборници скоро ще стигнат точка на кипене и този двубой най-вероятно ще се проведе.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес