Зареждане

Tito Ortiz обясни защо е задържал Chael Sonnen след тупването

Tito Ortiz обясни защо е задържал Chael Sonnen след тупването
Публикувано на: Януари 23, 2017 в 16:00 ч
 
Легендата Tito Ortiz приключи с победа своята забележителна кариера, прилагайки събмишън срещу Chael Sonnen на Bellator 170 през уикенда.


Още в първи рунд Ortiz хвана Sonnen в задушаващ захват и го накара да тупне, след като преди това самият той се измъкна от опита на “American Gangster” за събмишън.

Решаващият момент в срещата обаче предизвика много полемики, след като Ortiz видимо не пусна веднага Sonnen, след като последният даде знак, че се предава. Това принуди рефера John McCarthy да се намеси и силово да отблъсне Ortiz от неговия съперник.

Tito Ortiz обясни за въпросната ситуация, че е искал да накаже Chael Sonnen заради всички неща, които той е изговорил по негов адрес преди двубоя.

“Когато той тупна, аз реших, че той се опитва да хване ръцете ми. Но и до някаква степен задържах, защото имам зла воля към него. Аз съм си такъв - когато някой говори за моето семейство, или за моята личност, аз имам подобно отношение към него. Никога досега не съм правил това. Извинявам се на атлетическата комисия за това, че го задържах малко по-дълго. Просто имах това желание, почувствах се като животно, като лъв. А този лъв изрева точно така, както казах, че ще го направи. Това бе моят мач, независимо от всичко.  Това трябваше да направя”.

Самият Chael Sonnen пък заяви, че не се сърди на Tito Ortiz за случилото се.

“Аз тупнах, но той не ме пусна. Не съм ядосан за случилото се. Нямам лоши чувства към него. Дали той задържа малко повече, след като тупнах? Да, разбира се”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес