Зареждане

Tito Ortiz: Дори не мога да възприема, колко глупав е Jon Jones

Tito Ortiz: Дори не мога да възприема, колко глупав е Jon Jones
Публикувано на: Септември 27, 2016 в 16:00 ч
 
Легендарният Tito Ortiz също взе отношение относно проблемите на Jon Jones с положителния допинг тест, който той даде преди UFC 200 и двубоя си с Daniel Cormier, който така и не се състоя.


Наказанието на Jones все още не е известно, тъй като работата по случая продължава, но няма да е изключено ако “Bones” се размине единствено с порицание или в най-лошия случай - минимална санкция, далеч по-приемлива от обичайното двугодишно наказание.

Говорейки за случилото се, Tito Ortiz сподели мнение, че положителният допинг тест ще окаже сериозно влияние върху цялостната репутация и завет на Jones.

“Jon Jones имаше възможността да се превърне в един от най-великите на всички времена, но сега той никога няма да може да го стори. Колко глупав е този човек? Дори не мога да го възприема, дори не го разбирам.”

“Имам вече 19-годишна кариера, като нито веднъж не съм си помислял да използвам каквито и да е стимуланти. Винаги съм бил против тях. Истината е, че Jon Jones всъщност е добро момче. Той просто взима лоши решения. Но той ще си плати за тях, защото такъв е животът - винаги си плащаш за грешките, които си допуснал.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес