Зареждане

Thompson скастри Woodley: Започни да се държиш като шампион!

Thompson скастри Woodley: Започни да се държиш като шампион!
Публикувано на: Януари 14, 2017 в 14:00 ч

Stephen Thompson не е доволен от начина, по който шампионът в полусредната категория на UFC, Tyron Woodley се държи напоследък.
 
"Беше ми даден договор преди седмици и той стои подписан от тогава," каза Thompson. "Така че го чакахме него. Чакахме го да възмъжее и да направи това, което всички знаеха, че трябва да направи, а той го отлагаше. Това много ме разочарова. Не отива на един шампион да се държи така. Битката ни беше равенство. Дори самият той каза, че имаме недовършена работа, но след това започна да предизвиква всички останали освен мен.

Стига толкова! Наистина много ме дразни да гледам шампион, или поне някой който казва че е такъв, да се държи по този начин. Да приключиш последния си двубой с равенство и да ходиш с титлата около кръста си, твърдейки че си победил? Изглежда той се задоволява и с утешителна награда. А това за мен не е правилния начин, по който трябва да се държи един шампион."

Thompson се би срещу Woodley в UFC 205 през ноември. Двубоят приключи със съдийско решение, което бе обявено като равенство.
 
"Равенството си е равенство. Имам предивд сякаш двубоят не се е случил изобщо. Нещата бяха много равностойни и ме дразни това, че той е съгласен това да остане така. Той реално не защити титлата си. Бяхме равни. Така че трябва да се направи още една битка и в нея да се разбере кой е истинският победител и подходящият носител на титлата. Това ме побърква. Бия се за чест и слава, а това не е никак честно и не е славно за шампиона. Ако аз бях на негово място, щях да поискам реванш още преди да изляза от клетката, защото реално победител нямаше."

Thompson ще получи втори шанс срещу Woodley, когато двамата се изправят отново един срещу друг в UFC 209 на 4 март в Лас Вегас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес